Social Icons

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Εποικοδομητικός ο ανοιχτός διάλογος του Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή με τους δημότες Πορτοχελίου

Θετική ήταν η αντίδραση των κατοίκων του Πορτοχελίου στο κάλεσμα του επικεφαλής της
ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ και νυν Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή, για ανοιχτή συζήτηση περί των θεμάτων που τους απασχολούν.
Δόθηκε η ευκαιρία στους δημότες να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα σημαντικά έργα που έγιναν, αλλά και γι αυτά που είναι σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα με την απαρίθμηση των έργων, ο Δήμαρχος κατέρριψε τους ανερμάτιστους χαρακτηρισμούς περί ανικανότητας ή ανυπαρξίας έργου.
Στη συνέχεια οι πολίτες έθεσαν τους προβληματισμούς τους και οι ρεαλιστικές ερωτήσεις τους, απαντήθηκαν όλες, ενώ δόθηκε από τον Δήμαρχο έμφαση στην αναγκαιότητα να παραμείνει o Δήμος σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης, με τη συνέχιση των εν εξελίξει έργων, την έναρξη των προγραμματισμένων έργων ως το 2023 με ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. Αποδεδειγμένα, την απρόσκοπτη πορεία του τόπου στην πρόοδο και την ανάπτυξη, μπορεί στην παρούσα συγκυρία να εγγυηθεί η ΔΥΣΗΕΡ με Δήμαρχο τον Δημήτρη Σφυρή.
Κλείνοντας, ο Δήμαρχος απηύθυνε πρόσκληση στον κόσμο να δώσει παρόν στις δύο κεντρικές εκδηλώσεις στην Ερμιόνη (Μαντράκια) και στο Κρανίδι (Κάτω Πλατεία) την Πέμπτη 23/5 και Παρασκευή 24/5 αντίστοιχα.
Η επιτυχημένη πρωτοβουλία του Δημάρχου για ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, θα συνεχιστεί απόψε στην Κοιλάδα στις 19:30 έως 21:30 στο λιμάνι.
Συνεχίζουμε δυναμικά

Ομάδα Επικοινωνίας ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates