Social Icons

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Δήλωση Μήτσου Κυριακής (Κέλλυ) του Γεωργίου Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Ερμιόνης

Φίλες και Φίλοι

Με απόλυτο συναίσθημα ευθύνης, αποφάσισα για 2η συνεχόμενη φορά, να συμπορευθώ
στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου με τον συνδυασμό της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας και Επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σφυρή.

Είμαι γεννημένη στην Ερμιόνη, ελεύθερη επαγγελματίας – Μηχανικός και Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακίνητης Περιουσίας. Από την εμπιστοσύνη σας στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος και διατέλεσα Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας. Οφείλω να σας γνωστοποιήσω λοιπόν όντας στην θεσμική θέση αυτή τα σημαντικότερα Έργα που υλοποιήσαμε:
 Ίδρυση και λειτουργία του Κ.Δ.Α.Π (Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) από το 2016
 Νομιμοποίηση, αδειοδότηση και εκτεταμένη επισκευή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Κρανιδίου και Ερμιόνης
 Διαχείριση του προγράμματος των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, με σύναψη σύμβασης παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών με ιδιώτη κτηνίατρο, σε συνεργασία με τα δύο Φιλοζωικά Σωματεία της περιοχής μας και εθελοντές δημότες.
Αγαπώ τον τόπο μου και με περίσσεια διάθεση θέλω να εξακολουθήσω να προσφέρω στα κοινά με τις γνώσεις μου για να τον κάνω καλύτερο.
Επέλεξα, χωρίς δισταγμό, να είμαι και σε αυτή την εκλογική μάχη στο πλευρό του Δημήτρη Σφυρή, διότι τον θεωρώ τον μόνο ικανό να προχωρήσει σε μεγάλα Έργα Υποδομής, καθώς και να ολοκληρώσει τα ήδη εν εξέλιξη Έργα που έχουμε ξεκινήσει την τελευταία 5ετία, που θα δώσουν πνοή στην Ερμιονίδα!
Φίλες και Φίλοι, με ξέρετε, με γνωρίζετε, με εμπιστεύεστε! Με αίσθημα σεβασμού ζητώ και αυτή την φορά τη δυναμική σας στήριξη με την ψήφο σας, προκειμένου να συνεχίσω το έργο προσφοράς μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με τιμή και εκτίμηση
Κυριακή Μήτσου του Γεωργίου

Συνεχίζουμε δυναμικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates