Social Icons

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΡΙΓΚΑΚΗΣ (Πρόεδρος Δ.Κ.Πόρτο-Χελίου): ''Ιδιαίτερα τιμητική η επιλογή του Πορτοχελίου από τη LAND ROVER για την παρουσίαση σε πρώτη παγκόσμια του νέου της μοντέλου''

Η Ελλάδα επιλέχθηκε από τη Land Rover ως Κράτος και πιο συγκεκριμένα το Πόρτο-Χέλι
Αργολίδας, ως τόπος για την παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου μοντέλου Range Rover Evoque. 


Η παρουσίαση τους ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Απριλίου 2019 με έδρα το Πόρτο-Χέλι. 
Χιλιάδες προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι από 74 χώρες, είναι επιφορτισμένοι να οδηγήσουν και να προβάλουν το νέο μοντέλο Range Rover Evoque, σε κακοτράχαλους χωματόδρομους, μέσα από ποτάμια και ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές της Ερμιονίδας, της Επιδαύρου, του Ναυπλίου, στο Λουτράκι έως το αεροδρόμιο της Αθήνας. 


Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου κ. Μανώλης Τριγκάκης θέλοντας να ευχαριστήσει την εταιρεία Land Rover για την επιλογή της να παρουσιάσει το νέο Range Rover Evoque στην περιοχή Πόρτο-Χελίου, διοργάνωσε φωτογράφηση των νέων μοντέλων στην πλατεία Ηρώων και τιμητική εκδήλωση στο Κοινοτικό Κατάστημα. 

Από την επιλογή αυτή της εταιρίας, το Πόρτο-Χέλι τοποθετείται αυτόματα στο χάρτη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού οι φωτογραφίες και τα video που θα δημοσιευτούν, καθώς επίσης και οι εντυπώσεις των δημοσιογράφων που προέρχονται από όλο τον κόσμο, που θα διατυπωθούν στα μεγαλύτερα μέσα του πλανήτη, αποτελούν αν μη τι άλλο την καλύτερη διαφήμιση, του τόπου μας. 
Προσκεκλημένοι της Land Rover – Jaguar υπήρξαν η Mrs. Jessica Rumboll, Γενική Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων, εκδηλώσεων και προγραμματισμού, η Mrs. Julie David Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ, ο Mr. Lee Livingstone, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και παρουσίασης του νέου μοντέλου στην Ελλάδα και αρχιμηχανικοί της εταιρίας Land Rover – Jaguar. 
Στην τιμητική εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Άρης Δημαράκης, η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου κ. Ελίνα Σερέτη-Βαρσοπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΦΑΡΟΣ” κ. Αίγλη Μπίνια, η μεγάλη χορηγός του Δήμου μας, κ. Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ και δημότες . 


Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο, αντίγραφο του αρχαίου κύλικα που βρέθηκε στο νεκροταφείο της Αρχαίας πόλης ΑΛΙΑΣ (468 BC) που πλέον αποτελεί και το επίσημο έμβλημα της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου.
Οι προσκεκλημένοι αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και όντας γοητευμένοι από την περιοχή μας, έδωσαν υπόσχεση ανανέωσης του “ραντεβού”, με την ευχή παρουσίασης νέου μοντέλου και πάλι στην περιοχή μας.


Μανώλης Τριγκάκης
Πρόεδρος
Δ.Κ.Πόρτο-Χελίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates