Social Icons

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα : Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις…..


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ακόμα ένα όχημα του Δήμου Ερμιονίδας βρίσκεται
παρατημένο σε συνεργείο αυτοκινήτων του Νομού και συγκεκριμένα στο Άργος!!! Από το έγγραφο της Διαύγειας, διαπιστώνουμε πως τελευταία αναφορά στις δαπάνες του Δήμου, για το συγκεκριμένο όχημα γίνεται το Νοέμβριο του 2016 και συγκεκριμένα γα την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του έτους 2017. Από τότε καμία απόφαση ή κανένα χρηματικό ένταλμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί για το συγκεκριμένο όχημα. Καταλαβαίνουμε από τα παραπάνω αλλά και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες ότι το όχημα φέρει ακόμα πινακίδες κυκλοφορίας, άρα υποχρεούται σε πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

 Γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά στα έξοδα του Δήμου από το 2016 μέχρι σήμερα για την συγκεκριμένη υποχρέωση; Παράλληλα καμία αναφορά δεν γίνεται σχετικά με την ασφάλιση του οχήματος. Άραγε έχουν μεριμνήσει γι’ αυτά τα έξοδα ή έχουν ξεχάσει εντελώς την ύπαρξη αυτού του οχήματος και θα κληθούν πάλι οι δημότες να πληρώσουν τα πρόστιμα λόγω της δικής τους αδιαφορίας. Από μαρτυρίες, γνωρίζουμε πως το όχημα βρίσκεται εκεί πάνω από τρία χρόνια. Τόσο μεγάλη είναι η ζημιά του που δεν μπορεί να επισκευαστεί τόσα χρόνια ή τόσο μεγάλο είναι το κόστος που δεν αξίζει η επισκευή του; Έχει πλεόνασμα οχημάτων ο Δήμος, όπου καθιστά το συγκεκριμένο όχημα περιττό; 


Η παραπάνω αναφορά καθώς και η παλαιότερη παρέμβαση μας για άλλο παρατημένο και τρακαρισμένο όχημα, για το οποίο μέχρι σήμερα δεν μάθαμε τι έγινε, υποδηλώνει πως ο κ. Σφυρής εφαρμόζει την τακτική του ¨αυτόματου πιλότου¨. Την στιγμή λοιπόν που ο Δήμαρχος δεν γνωρίζει που βρίσκεται και για πόσο καιρό η κινητή περιουσία του Δήμου έχει το θράσος και μιλά για οργανωμένο Δήμο και χρηστή διοίκηση. Άλλα και γι’ αυτή την κατάσταση, προφανώς, του φταίει ο νόμος, του φταίνε οι υπάλληλοι, του φταίει η αντιπολίτευση, του φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από αυτόν. Το θράσος λοιπόν δεν έχει όρια!!

Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates