Social Icons

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου ( Φωτό-Βίντεο).

Ευχαριστούμε θερμά, τις εκατοντάδες κόσμου που μας τίμησαν στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στο Κρανίδι την Κυριακή 14 Απριλίου. Η παρουσία όλων, έδωσε δυνατό αέρα
νίκης, στα πανιά της Δυνατής Ερμιονίδας. Η δύναμή μας, πηγάζει από τον κόσμο που μας στηρίζει και είναι δίπλα μας σ' αυτή την προσπάθεια. Το εκλογικό κέντρο του Κρανιδίου, με την ευλογία των πατέρων της εκκλησίας μας, ξεκινά δυνατά την λειτουργία του. Καθημερινά σ' αυτό το γραφείο θα ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας και τους προβληματισμούς μας για την Ερμιονίδα μας. Σ' αυτό το γραφείο, χτυπάει η καρδιά της Δυνατής Ερμιονίδας. Ο αγώνας για μια νέα και δυνατή Ερμιονίδα, συνεχίζεται στοχεύοντας στην δυναμική νίκη της 26ης Μαΐου. 

Όσοι παρευρέθησαν, διαπίστωσαν, πως ο επικεφαλής μας, Γιάννης Γεωργόπουλος και η ομάδα της Δυνατής Ερμιονίδας, διαθέτουν όλα τα προσόντα έτσι ώστε να αναλάβουν την διοίκηση του Δήμου και να δουλέψουν κοπιαστικά έχοντας ως μόνο σκοπό και στόχο, το όφελος του τόπου και των κατοίκων της Ερμιονίδας. Άλλωστε τόσα χρόνια με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ειλικρίνεια η Δυνατή Ερμιονίδα έχει αποδείξει πως μόνον αυτό θέλει. 


Το πλήθος κόσμου, που πλημμύρισε τους δρόμους γύρω απ' το εκλογικό μας κέντρο, διακόπτοντας αναγκαστικά την κυκλοφορία, χειροκρότησε, τους μέχρι στιγμής 36 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που έχει στο πλευρό του ο Γιάννης Γεωργόπουλος και η Δυνατή Ερμιονίδα. Όλοι τους, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των προβλημάτων του Δήμου και των συνδημοτών τους. Οι υποψήφιοι της Δυνατής Ερμιονίδας έχοντας καθαρά χέρια και κοιτάζοντάς σας στα μάτια, ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης έτσι ώστε να στελεχώσουν επάξια την νέα διοίκηση του Δήμου μας. 

Στην ομιλία του, ο Γιάννης Γεωργόπουλος, παρουσίασε τον κορμό του προγράμματός μας, που σκοπό έχει την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν την Ερμιονίδα, σε συνδυασμό με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την χάραξη της ανατρεπτικής, αναπτυξιακής αναβάθμισης του τόπου μας. 
Σε αυτή την μεγαλειώδη συγκέντρωση, η παρουσία της νέας γενιάς ξεχώρισε γεμίζοντάς μας αισιοδοξία. Έγινε σαφές πως οι νέοι του τόπου μας αγωνιούν για το αύριο και προβληματίζονται. Μπορούν και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, γι' αυτό εμπιστεύονται την Δυνατή Ερμιονίδα και τον Γιάννη Γεωργόπουλο.

Γραφείο Τύπου

Δυνατής Ερμιονίδας

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates