Social Icons

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΠΡΟ.ΣΥ.Ερμιονίδας : Δήλωση υποψηφιότητας από της Γκερζελή-Αποστόλου Σύλβιας.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ονομάζομαι Γεωργία Σύλβια Γκερζελή - Αποστόλου και είμαι γεννημένη στην Κόρινθο το
1988.
Σπούδασα αρχιτεκτονική στο πανεπιστήμιο Università degli Studi "G. d'Annunzio", στην Πεσκάρα Ιταλίας.  Γνωρίζω δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος.  Έχω σπουδάσει επίσης τεχνίτρια γαλακτοκομίας - τυροκομίας στο ΙΕΚ Επιδαύρου καθώς και αισθητική - ονυχοπλαστική σε ιδιωτική σχολή στο Ναύπλιο.
Διαμένω μόνιμα στα Δίδυμα Αργολίδας και είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Αποστόλου.

Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Τάσο Λάμπρου ανταποκρινόμενη στην τιμητική πρόταση που μου έκανε και θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ερμιονίδας με τον συνδυασμό «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Έχοντας εκτιμήσει τους αγώνες που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια για το καλό του τόπου μας, την εμπειρία του, την ειλικρίνειά του, την εργατικότητά του, την ισχυρή ομάδα των συνεργατών του και το πρόγραμμα της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ., θεωρώ πως ο Τάσος Λάμπρου είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας την επόμενη τετραετία.
Δηλώνω πρόθυμη να πάρω πρωτοβουλία να βοηθήσω για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της περιοχής μας με ζωογόνο ρόλο, αισιοδοξία και αισθητική .
Η υποψηφιότητά μου καταδεικνύει την πηγή της κυριαρχίας του πολίτη καθώς διδάσκει τη συναίνεση μέσα από σχέσεις ελευθερίας και ισότητας. Πιστεύω στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην αποτελεσματικότητά του, ως πολύ δυναμικό φορέα δράσης και ανάπτυξης, διότι είναι η πρώτη μορφή οργανωμένης κοινωνίας βασιζόμενη σε κανόνες στην ιστορία του πολιτισμού .
Έχοντας αποκτήσει γνώση των τοπικών προβλημάτων, φαίνεται επιτακτική η ανάγκη να ασκηθεί μία πολύπλευρη δραστηριότητα τόσο στην εκτέλεση έργων όσο και στην προσφορά αγαθών για την  βελτίωση του γενικότερου  επιπέδου διαβίωσης.
Ζητώ την υποστήριξή σας, έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να επιτύχουμε ένα καλύτερο αύριο για τον πανέμορφο τόπο μας.
Προχωράμε μπροστά και γυρίζουμε σελίδα,
Όλοι Μαζί για την δικιά μας Ερμιονίδα.
#proxwrame #gyrizoume_selida

Με Εκτίμηση,
Γεωργία Σύλβια Γκερζελή - Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates