Social Icons

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Α.Ο.Κατασταρίου-Ερμιονίδα 2-3

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα της Ερμιονίδας από
την Ζάκυνθο αφού κέρδισε πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό σκορ την ομάδα του Κατασταρίου με σκορ 3-2. 


Στο λεπτό σουτ του Καψάσκη , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκιμούση άουτ.

Στο λεπτό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 13΄λεπτό σουτ του Κάρδαρη , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Πολύ κακό ποιοτικά παιγνίδι και για τις δύο ομάδες.


Στο 26΄λεπτό δυνατό σούτ του Πούτση έξω από την περιοχή , η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δρακόπουλου.

Στο 38΄λεπτό σέντρα του Καρδαρη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι εκεί πετάχτηκε ο Καψάσκης και έστειλε την μπάλα άουτ .


Στο 41΄λεπτό μπαλιά του Κάρδαρη στην πλάτη της άμυνας στον Καψάσκη , ο Μερτύρης "διάβασε" την φάση και πρόλαβε να διώξει την μπάλα κόρνερ.


Στο 42΄λεπτό ο Κάρδαρης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Πέττας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκιμούση άουτ.


Στο 45΄λεπτό Γκοοοοοολλλλλ για την Ερμιονίδα όταν ο Πούτσης εκτέλεσε φάουλ περίπου από το κέντρο του γηπέδου και ο Μπιμπισίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Δρακόπουλου για να γίνει το 0-1.


Στο 52΄λεπτό σέντρα του Μαρούδα από αριστερά , κεφαλιά του Κάρδαρη η μπάλα πολύ έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκιμούση.


Στο 55΄λεπτό Γκοοοοοολλλλλ για την Ερμιονίδα όταν μετά από λάθος απόκρουση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Πούτσης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δρακόπουλου και 0-2.


Στο 58΄λεπτό Γκοοοοοολλλλλ για την Ερμιονίδα όταν ο Τριμπόνιας με ωραία προσπάθεια μέσα από την περιοχή και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δρακόπουλου για να γίνει το 0-3.


Στο 63΄λεπτό δυνατό σουτ του Κάρδαρη  , η μπάλα άουτ.


Στο 73΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-4 όταν ο Σαλταπίδας με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων βρήκε τον Νικολόπουλο ο οποίος προσπάθησε να ¨κρεμάσει¨τον Δρακόπουλο όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.


Στο 79΄λεπτό ο Κουρέλας με δυνατό διαγώνιο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 1-3.

Στο 92΄λεπτό σέντρα από αριστερά του Κουρέλα , λάθος υπολογισμός του Γκιμούση και ο Μαρίνος που καιροφυλακτούσε με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-3.

Α.Ο.Ζακύνθου : Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Κουρέλας, Σωτηρόπουλος ,Καρβούνης, Μουσάι,( 80΄Δρόσος),  Τηλιόπουλος,(  40΄ λ.τρ Μαρούδας) , Πέττας,  Μεζίνι, Κάρδαρης, ( 64΄Μεταξάς), Καψάσκης( 58΄Μαρίνος).

Ερμιονίδα : Γκιμούσης, Τζιέρης.( 40΄ λ.τρ Κορνελάτος) Μερτύρης,( 47΄Νικολόπουλος),  Βριβίλης, Μπιμπισίδης,Γεωργακόπουλος, Kala,( 63΄ Κουκλάς),  Πούτσης, Tριμπόνιας, Κατσέτης( 58΄Σαλταπίδας),   Σαμαράς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates