Social Icons

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Δυοβουνιώτης-Πορτοχελιακός 2-2

Ισόπαλος 2-1 έληξε ο αγώνας του Πορτοχελιακού με τον Δυοβουνιώτη για τις κατάταξη στις
θέσεις 10-12 της Α2 Αργολίδας.

Στο 15΄λεπτό ο Δυοβουνιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Διαλιάτσης βγήκε τετ α τετ με τον Praraj , όμως το πλασέ πού έκανε έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 20΄λεπτό δυνατό σουτ του Ν.Λαζάρου από 30 μέτρα ανάγκασε τον Λαλάι σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
Στο 30΄λεπτό δυνατό σουτ του Κυριακίδη ο Praraj απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 45΄λεπτό δυνατό σουτ του Ν.Λαζάρου αναγκάζει τον Λαλάι σε δύσκολη απόκρουση με τον Σμαρνάρα να γίνεται κάτοχος της μπάλας και ο τερματοφύλακας του Δυοβουνιώτη στην προσπάθειά του να διώξει τον ανέτρεψε . Το πεντακάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Α.Λαζάρου 1-0.
Στο 49΄λεπτό ο Μπινιάρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαλάι για να γίνει το 2-0.
Στο 50΄λεπτό οι παίκτες του Πορτοχελιακού έχασαν την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου από τον Διαλιάτση που μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Praraj και μείωσε σε 2-1.
Στο 55΄ και 60΄ λεπτό οι Ν.Λαζάρου Σμαρνάρας και Α.Λαζάρου συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να έχει ισάριθμα σουτ τα οποία θα διώξει σε κόρνερ το Λαλάι.
Στο 65΄λεπτό δυνατό σουτ του Κουτσοποδιώτη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Λαλάι.
Στο 80΄λεπτό ο Διαλιάτσης κάνει κατά μέτωπο επίθεση πάει να μπει στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Σμαρνάρα με τον διαιτητή Νώτη να καταλογίζει πέναλτι  κάτω από τις διαμαρτυρίες των παικτών του Πορτοχελιακού που υποστήριζαν πώς η ανατροπή έγινε εκτός περιοχής . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Διαλιάτσης πετυχαίνοντας το 2-2 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.
Στο 83΄λεπτό νέες διαμαρτυρίες για τον Πορτοχελιακό όταν ο Σμαρνάρας με πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε όμως ο δεύτερος βοηθός το ακύρωσε . Οι παίκτες του Πορτοχελιακού υποστηρίζουν πώς ο Σμαρνάρας καλυπτόταν από αμυντικό.


Δυοβουνιώτης : Λαλάι, Μυλωνάς, Τζάνος, Ζώγαλης, Αργύρης, Βλαχόπουλος,(46΄Καραμάνος),  Κωστακης , (75΄Γκάβας), Prokaj, Διαλιάτσης, Κυριακίδης, Μαλλινός.

Πορτοχελιακός :Praraj, Μπλόκου, Μεμμάλι, Μπινιάρης, Π.Λούμης,(46΄Παπασταύρου),  Κουτσοποδιώτης, Σμαρνάρας, Α.Λαζάρου, Ν.Λαζάρου, Ο.Λούμης, Παππάς.
  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates