Social Icons

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Κορωνίδα Κοιλάδας -Πανασιναικός 2-2

Ο Topalli με πέναλτι κάνει το 2-2.
Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο αγώνας της Κορωνίδας Κοιλάδας με τον Πανασιναικό για την
26η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας . Οι γηπεδούχοι αυτοκτόνησαν δύο λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ολοκάθαρο πέναλτι.

Το σκορ άνοιξε στο 27΄λεπτό ο Topalli με απευθείας εκτέλεση φάουλ .
Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Παπασταύρου με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Τσίτσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσακάλη για να γίνει το 1-1.
Στο 59΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπασταύρου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 61΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Κ.Μπάζου από αριστερά ο Σχοινάς με πλασέ πάνω στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1.
Στο 74΄λεπτό κόρνερ του Τσίτσι από αριστερά ο Οψιμούλης στο δεύτερο δοκάρι έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.
Στο 75΄λεπτό σουτ του Αλεξανδρή μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αλεξανδρής.
Στο 88΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν  όταν σε ασυνεννοησία των αμυντικών των γηπεδούχων ο Κωστόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και εκεί ανατράπηκε από τον Μουράτη.  Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα o Topalli  πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ (φωτό).
Στο 90' λεπτό δυνατό σούτ του Μέγα από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Τσακάλης.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος): Μουράτης, Cuni, Στ.Μπάζος Οψιμούλης, Abourahmane,Μέγας, Αλεξανδρής , Τσίτσης, Σχοινάς, Παπασταύρου, Κ.Μπάζος.
Πανασιναικός  (Ι.Ευθυμίου): Τσακάλης- Κ.Τσίρος (46’ λ.τρ. Καλλιάνος), Καζολιάς , Ρεβίθης, Γ.Ταμπάκης, Δ.Καββεζός Topalli  , Temelkov (80’ Α. Ταμπάκης), Κωστόπουλος,  Ν. Τσίρος.   Α.Καββεζός.
 Φωτό




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates