Social Icons

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Με σκόρερ τον Νικολόπουλο που πέτυχε δύο γκολ η Ενωση Ερμιονίδας κέρδισε την Κορωνίδα Κοιλάδας 4-0.

Την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
«έκλεισε» η Ένωση Ερμιονίδας ύστερα από την εκτός έδρας νίκη της επί της Κορωνίδας Κοιλάδας με το ευρύ σκορ 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος ο οποίος πέτυχε δύο γκολ .

Στο λεπτό σέντρα του Σαλταπίδα από αριστερά ο Οψιμούλης προσπάθησε να διώξει με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς την εστία και ο Μουράτης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 12΄λεπτό διαγώνια σέντρα του Kala από δεξιά η μπάλα αφού πέρασε από αμυντικούς και επιθετικούς έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Σαμαρά πού πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1.

Στο 21΄λεπτό νέα σέντρα του Kala από δεξιά ο Οψιμούλης με τον Μουράτη δεν συνεννοήθηκαν και ο Νικολόπουλος μπήκε σφήνα και με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Στο 31΄λεπτό ο Στ.Μπάζος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή , σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Γκιμούσης.
 Στο 50΄λεπτό ο Νικολόπουλος από δεξιά με εξουδετερωμένο τον Μουράτη έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Μέγας πρόλαβε πριν την γραμμή και έδιωξε.
Στο 57΄λεπτό δυνατό σουτ του Στ.Μπάζου έδιωξε σε κόρνερ ο Γκιμούσης.
Στο 70΄λεπτό ένα εκπληκτικό γκολ από τον Νικολόπουλο ο οποίος πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου , πέρασε όποιον βρήκε , μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Μουράτη για να γίνει το 0-3.

Στο 72΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Νικολούδη από αριστερά ο Γεωργακόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 0-4.
Άψογη η διαιτησία του Παπαγεωργόπουλου και των βοηθών του.

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος): Μουράτης, Λάμπρου(55΄Κωτσαράς), Στ.Μπάζος, Οψιμούλης (77΄Κουτσαύτης), Abourahmane , Μέγας, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, (71΄Cuni), Σχοινάς, Παπασταύρου, (64΄Αλεξανδρής), Κ.Μπάζος.
Ερμιονίδα (Ι.Πάλλης) : Γκιμούσης, Τζιέρης (73΄Κουκλάς), Σαμαράς, Βιρβίλης, Γεωργακόπουλος, Kala (36΄Τριμπόνιας), Σαλταπίδας ( 63΄Βασιλέρης), Κατσέτης, Πούτσης, Νικολόπουλος ( 70΄Νικολούδης)

 φωτορεπορτάζ





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates