Social Icons

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Με τους Στ.Μπάζο και Μέγα σκόρερ η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε 2-1 τον Αργοναύτη Νέας Κίου.

Πολύ πιο δύσκολα απ οτι δείχνει το τελικό σκορ η Κορωνίδα πήρε τους τρεις βαθμούς της
νίκης . Για μία ακόμα αγωνιστική η υπεροχή ήταν καθολική για τους γηπεδούχους σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά χωρίς ουσιαστικό τελικό αποτέλεσμα . 

Φάσεις του αγώνα 

Στο 10΄λεπτό σουτ του Κ.Μπάζου από αριστερά απέκρουσε δύσκολα ο Ξερούλης. 
Στο 18΄λεπτό ο Λυκομήτρος ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Μουράτη ο Λυκομήτρος  με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1
Στο 30΄λεπτό σουτ του Σχοινά μπλόκαρε ο Ξερούλης.
Στο 42΄λεπτό κεφαλιά του Σχοινά έδιωξε δύσκολα ο Ξερούλης.
Στο 53΄λεπτό ο Κ.Μπάζος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , ο Ξερούλης απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά ο Στ.Μπάζος με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 56΄λεπτό η απόλυτη ανατροπή για τους γηπεδούχους όταν ο Παπασταύρου έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Μέγας με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο 65΄λεπτό ο Αλεξανδρής πλάσαρε για να αποκρούσουν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή της εστίας.
Στο 70΄λεπτό ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Μπάζος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 71΄λεπτό δυνατό σουτ του Σούλι η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μουράτη. 
Στο 84΄λεπτό σέντρα του Σχοινά από αριστερά , καρφωτή κεφαλιά του Μέγα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια .
Στο 86΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 2-2 όταν ο Χαιμάνης έβγαλε μόνο του τον Παναγή απέναντι από την εστία και με εξουδετερωμένο τον Μουράτη  αυτός πλάσαρε για να αποκρούσει πάνω στην γραμμή σωτήρια ο Abourahmane.

Άριστη η διαιτησία από την Αναστασία Σιαχάμη και των βοηθών της.

Κορωνίδα Κοιλάδας  (Θ.Τσιρόπουλος): Μουράτης,  Λάμπρου,Στ.Μπάζος,  Cuni (70′ Κουτσαύτης, 79′ λ.τρ.Οψιμούλης), Abourahmane ,Μέγας , Αλεξανδρής, Τσίτσι, Σχοινάς  Παπασταύρου (89′ Τσιάλαφος), Κ.Μπάζος (62΄Γιαννακόπουλος ) .

Αργοναύτης Νέας Κίου  (Π.Κάπλαντζης): Ξερούλης, Κλειούφης, Τσάμης (67′ Πούλος) Κασκαφέτος,Λυκομήτρος,Βασιλειάδης ,Σαραβάκος (83′ Παναγής) ,Σούλι (89′ Ρηγόπουλος),Χαϊμάνης, Νικολάου ,Δριμούρας.







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates