Social Icons

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων-Κορωνίδα Κοιλάδας 2-1 στο ντέρμπι της Ερμιονίδας (Φωτό).

Την νίκη με 2-1 πήρε ο Ποσειδώνας Διδύμων στο ντέρμπι της Ερμιονίδας με αντίπαλο την
Κορωνίδα Κοιλάδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο τερματοφύλακας Mamutaj οι οποίος κράτησε το μηδέν για την εστία του σε τρείς κλασσικές ευκαιρίες πού έκαναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο λεπτό πλασέ του Σχοινά ο Μούγιος έδιωξε πάνω στην γραμμή.
Στο 11΄λεπτό σέντρα του Γιαννακόπουλου από αριστερά καρφωτή κεφαλιά του Σχοινά η μπάλα στα χέρια του Mamutaj.
Στο 24΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπασταύρου ο Mamutaj μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.
Στο 26΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να ανοίξει το σκορ όταν ο Κέλλης σέντραρε από αριστερά και ο Μπροδήμας μόνος του με τον Μουράτη πλάσαρε πάνω του .
Στο 49΄λεπτό σουτ του Στ.Μπάζου μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Mamutaj.
Στο 53΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Στ.Μπάζος από δεξιά σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Σχοινάς μόνος του με τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω του .
Στο 58΄λεπτό σέντρα του Στ.Μπάζου από δεξιά , ο Μούγιος προσπάθησε να διώξει με την μπάλα να παίρνει παράξενη πορεία και να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 63΄λεπτό ο Ποσειδώνας άνοιξε το σκορ όταν ο Αντωνόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Μπροδήμας με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Μουράτη για να γίνει το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.
Στο 68΄λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με ένα πραγματικά υπέροχο σε εκτέλεση γκολ από τον Κέλλη. Ο Αντωνόπουλος σέντραρε  από αριστερά ο Κέλλης πήρε την μπάλα βγήκε απέναντι από τον Μουράτη , σούταρε για να αποκρούσει την μπάλα ο τερματοφύλακας της Κοιλάδας , η μπάλα έφυγε δεξιά και ο Κέλλης που κυνήγησε την φάση και βρισκόμενος με πλάτη προς την εστία  με ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0.
Στο 81΄λεπτό η Κορωνίδα μείωσε το σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ του Στ.Μπάζου έξω από την περιοχή , έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και έσκασε μέσα από την γραμμή για να γίνει το 2-1.
Ποσειδώνας Διδύμων ( Β.Οψιμούλης) : Mamutaj, Μπροδήμας, ( 90΄Α.οικονομόπουλος), Α. Κονδύλης ( 61΄Δήμιζας),Α.Οικονομόπουλος, Μούγιος, Sallaku, Κέλλης, Αποστόλου, Σ. Κονδύλης, Αντωνόπουλος, Tresa ( 91΄Προσύλης).
Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Μουράτης, Cuni , Στ.Μπάζος, Κουτσαύτης, Abourahmane, Μέγας, Γιαννακόπουλος ( 38΄λ.τρ. Κ. Μπάζος), Τσίτσι, Σχοινάς, Παπασατύρου, Αλεξανδρής.

Φωτορεπορτάζ






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates