Social Icons

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Παναργειακός -Ερμιονίδα 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Ένωση Ερμιονίδας στο Άργος από τον Παναργειακό για την 22η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής .


Στο 20′ λεπτό ατομική προσπάθεια από τον Μαρουκάκη που μπήκε στην περιοχή, καθυστέρησε όμως, τελικά άνοιξε το κοντρόλ και ο Αλευράς πρόλαβε.
Στο 36′ λεπτό ο Μαρουκάκης είδε εκτός εστίας τον Αλευρά, προσπάθησε να περάσει τη μπάλα από πάνω του, αλλά ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας πρόλαβε.
Στο 38′ λεπτό πάλι ο Μαρουκάκης απέναντι στον Αλευρά αλλά από πλάγια και σούταρε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 45′ λεπτό το μοναδικό γκολ του αγώνα, όταν σε κόρνερ του Καδά, ο προωθημένος Μπριλάκης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ιδια εικόνα και στην επανάληψη, με τον Παναργειακό να πιέζει στο μισό γήπεδο και να επιχειρεί αρκετά σουτ.
Στο 50′ λεπτό πάλι πρωταγωνιστής ο Μαρουκάκης που μέσα από την περιοχή έπιασε σουτ στη συμβολή των δοκαριών και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
Στο 67′ λεπτό ο Μαρουκάκης έδωσε στον Καδά αριστερά, αλλά αυτός σούταρε απελπιστικά άουτ.
Στο 82′ λεπτό αυτή τη φορά ο Μαρουκάκης έπιασε κεφαλιά, την οποία έδιωξε πριν τη γραμμή ο Τζιέρης.
Ενωση Eρμιονίδας (Γιάνης Πάλλης):Αλευράς, Τζιέρης,Σαμαράς,  Βιρβίλης, Μπιμπισίδης,  Γεωργακόπουλος,Νικολόπουλος (88′ Σαλταπίδας),Κορνελάτος (65′ Κατσέτσης) Τριμπόνιας,Πούτσης, Βασιλέρης.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κούτσης): Φαρμάκης- Παναγιώτου, Καλύβας (91′ Μαρίνης), Μπριλάκης,Μπούτας- Τσιμικλής, Μενδρινός, Μουσταφά (80′ Γερόλυμος) – Καδάς, Μαρουκάκης (92′ Παπαϊωάννου),Παιδακης (53′ Συρεγγέλας).
ΠΗΓΗ : sport.argonafplia.gr
ΠΗΓΗ VIDEO :www.youtube.com  ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1926

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates