Social Icons

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Αναστάσιος Γανώσης (Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος) : " Η νέα γενιά της ομάδας έδειξε ποιο είναι το παρόν και ποιο πρέπει να είναι και το μέλλον "

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ της εφηβικής ομάδας
του Α.Ο.Ερμιονίδας ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” Αναστάσιος Γανώσης προέβη στην παρακάτω δήλωση : 

"Με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων Αργολιδοκορινθίας από τον Α.Ο. Ερμιόνης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα. Η νέα γενιά της ομάδας έδειξε ποιο είναι το παρόν και ποιο πρέπει να είναι και το μέλλον για το ανδρικό τμήμα της ομάδας που θα πανηγυρίσει ένα νέο πρωτάθλημα πολύ σύντομα. Τα εύσημα μου στους αθλητές της ομάδας μας, στους προπονητές καθώς και στην Διοίκηση για όλα όσα έχει καταφέρει."

Γανώσης Αναστάσιος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος”


Οπως γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι της Ερμιονίδας ο Αναστάσιος ( ή Σούλης) Γανώσης είχε διατελέσει ένα από τα βασικότατα στελέχη σαν αθλητής και αρχηγός της ομάδας της Ερμιόνης στην ομάδα μπάσκετ  από την οποία αποχώρησε στις 26 Μαρτίου 2016 κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΚ και ανεβαίνοντας η ομάδα  στην Γ΄Εθνική Κατηγορία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates