Social Icons

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Δεν ξεχνώ : Πριν πέντε χρόνια ( 16/02/2014) το μεγάλο πέρασμα τίτλου της Ερμιονίδας μέσα από την Καλαμάτα....

Πέρασαν κιόλας πέντε   χρόνια από την μεγάλη ιστορική νίκη της Ένωσης Ερμιονίδας
μέσα στο γήπεδο της Παραλίας στην Καλαμάτα επί της τοπικής ομάδας  με σκορ 3-2. Μία νίκη πού σήμανε σε πολύ μεγάλο βαθμό της άνοδο της ομάδας στην Football League. 
Ήταν Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 όταν η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας με νίκη θα βρισκόταν ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Football league. 
Τι και εάν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' με σκορ 2-0 ?
Μέσα σε δέκα λεπτά ο Κώστας Βλαχόπουλος και ο Παναγιώτης Συμελίδης δεν είχαν πεί την τελευταία τους κουβέντα.... 
Με δύο καταπληκτικές γκολάρες έκαναν το 2-2 παγώνοντας το γήπεδο ....
Αλλά το ...... φυστικάκι ήρθε στο τέλος με ένα υπέροχο γκολ πλασέ από τον Παναγιώτη Συμελίδη όταν στο 93΄λεπτό έστειλε την Ερμιονίδα στα ουράνια....
Το γήπεδο της Παραλίας στην Καλαμάτα έβραζε από 5000 περίπου Μεσσήνιους φιλάθλους αλλά και περίπου 500 φιλάθλους της Ερμιονίδας οι οποίοι έδωσαν και αυτοί την δική τους μάχη στην εξέδρα .


Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της ημέρας ο Πέτρος Κραβαρίτης, ο Φώτης  Παπανικολάου, ο Παντελής Σαμαράς,ο Νίκος  Τσώνης, ο Κώστας Ιασωνίδης,ο Γιώργος  Κιοσές, η αρχηγάρα της ομάδας ο Θανάσης Στάικος, ο Παναγιώτης Συμελίδης ο Κάρλος Σααβέντρα , ο Γιώργος Δήμας, ο Κώστας  Βλαχόπουλος ο Κέλλης Χρήστος , ο Βασίλης Μαυρόπουλος ο Αργύρης Σχοινάς, ο Γιώργος Πονηρός  και τα άλλα παιδιά πού μπορεί να μην αγωνίστηκαν έδωσαν τη δική τους δύναμη στην μεγάλη αυτή νίκη.




Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τους μεγάλους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης ομαδάρας  , πρώτα τον άνθρωπο πού ότι και να γράψουμε είναι λίγο..... τον Αντώνη Ψυχογιό, τον πρόεδρο της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρη και τον άνθρωπο του πάγκου τον μεγάλο Βασίλη Παλυβό αλλά και τον πρωτομάστορα αυτής της ομάδας τον προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μπολάνο.

Η επιστροφή στην Ερμιονίδα θα μείνει αξέχαστη για πολλά χρόνια , αφού το πούλμαν με την αποστολή και το κονβόι με τα αυτοκίνητα των φιλάθλων πέρασαν μέσα από το Κρανίδι αναστατώνοντας ευχάριστα .......





Δείτε ξανά μέσα από εικόνα τι έγινε την ιστορική αυτή ημέρα.......





Φάσεις και γκολ του αγώνα




Οι δηλώσεις



Τρία βίντεο....


Το βίντεο της επιστροφής στο Κρανίδι....




Αφιερωμένο σε αυτούς πού πίστεψαν σε αυτή την ομάδα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates