Social Icons

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ποσειδώνας Διδύμων-Ερμής Κιβερίου 1-3.

Ο Σ.Κονδύλης με πέναλτι στο 58΄λεπτό μειώνει σε 1-2.
Για άλλη μία αγωνιστική ο Ποσειδώνας Διδύμων παρουσιάστηκε με ενδεκάδα ανάγκης

αφού του έλλειπαν εννέα  ποδοσφαιριστές . Συγκεκριμένα δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Μπροδήμας, Κέλλης , Αντωνόπουλος, Μπουγιούρας, Χ.Προσύλης , Στεργίου , Κοροντίνης ενώ λίγο  πριν την έναρξη του αγώνα απεβίωσε η γιαγιά των Δημήτρη και Βαγγέλη Προσύλη.
Όσο αφορά τους φιλοξενούμενους παρουσίασαν την δυνατή ενδεκάδα τους με μοναδικό απόντα τον Κουτσοδήμο. Στην αρχή ξεκίνησαν χαλαρά τον αγώνα και μετά το 18΄λεπτό δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες , πέτυχαν το πρώτο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε  ο αγώνας .  

Στολεπτό παράλληλη σέντρα του Βαρβουλέτου από δεξιά η μπάλα στον Ζίου που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Mamutaj. 
Στο 18΄λεπτό σούτ του Tresa από το ημικύκλιο της περιοχής μπλόκαρε ο Καλαλάς.
Στο 19΄λεπτό ο Μουζακιώτης με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων στον Μποζιονέλο ο οποίος σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Mamutaj.
Στο 20΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Βαρβουλέτου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Ποσειδώνα.
Στο 27΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Βαρβουλέτος σέντραρε από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Αντωνιάδη πού σούταρε για να αποκρούσει προσωρινά ο Mamutaj και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο σούτ άνοιξε το σκορ. 0-1.
Στο 46΄λεπτό ο Μουζακιώτης με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Mamutaj ζευγαρώνοντας τα γκολ για τον Ερμή 0-2.
Στο 58΄λεπτό ο Καλαλάς ανέτρεψε το Sallaku μέσα στην περιοχή και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σ.Κονδύλης. 1-2.
Στο 66΄λεπτό σουτ του Ζίου μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Μπάρδη και έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 70΄λεπτό το Κιβέρι έκανε το 1-3 όταν ο Διαμαντής σέντραρε από δεξιά και ο Μούγιος στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του .
Στο 81΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 1-4 όταν ο Μουζακιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Mamutaj.
Στο 82΄λεπτό σούτ του Sallaku η μπάλα στο δοκάρι του Καλαλά.
Στο 86΄λεπτό δυνατό σουτ του Ζίου η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Ποσειδώνας Διδύμων  (Β.Οψιμούλης): Mamoutaj Ν.Αποστόλου,Μπάρδης, Μούγιος,  Α.Κονδύλης,  Sallaku, Tresa, Απ. Οικονομόπουλος,Δήμιζας, Σ.Κονδύλης,  Απ. Οικονομόπουλος.

Ερμής Κιβερίου (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς,  Διαμαντής,Κούγιας (72′ Γ.Τσιούλος)  Μίλης (58΄ Νέζος),Ταμπούρης (79′ Καρκαλάτος) Αντωνιάδης, Μουζακιώτης, Ισούφη , Βαρβουλέτος, Ζίου,   Μποζιονέλος (58′ Γιάννος)  .

Φωτορεπορτάζ 























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates