Social Icons

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτέας-Ατρόμητος Κρανιδίου 1-1 ( Βίντεο).

Την μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχασε
ο Ατρόμητος Κρανιδίου αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πρωτέα στο γήπεδο της Λέρνας. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ με πιο κραυγαλέες για τον Ατρόμητο ο οποίος μέσα σε ένα πεντάλεπτο είδε σουτ του Κούση να αποκρούονται από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Μάλιστα στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα ίσως και να πέρασε την γραμμή του τέρματος .

Και τα δύο τέρματα του αγώνα μπήκαν από την άσπρη βούλα. Πρώτα από τους γηπεδούχους στο 13΄λεπτό και για τους φιλοξενούμενους στο 61΄.

Στο λεπτό διαγώνιο σουτ του Χαλούβα η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 10΄λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Όψιμος με πολύ ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους του μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Kala ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια αποσοβώντας σίγουρο γκολ.
Στο 13΄λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν Ταραντίλης με βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου  έβγαλε τον Γ.Μποζιονέλο απέναντι από τον Kala  εκεί τον ανέτρεψε ο Βλάχος για να καταλογίσει πέναλτι ο διαιτητής . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σπυρόπουλος για κάνει το 1-0.
Στο 18΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου η μπάλα κόντραρε στον Γ.Μποζιονέλο και μπλόκαρε ο Kala.
Στο 25΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καράι  από το κέντρο του γηπέδου η μπάλα άουτ.
Στο 35΄λεπτό μακρινό σουτ του Σπυρόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Kala.
Στο 42΄ λεπτό παράλληλη σέντρα του Καράι από αριστερά δεν βρέθηκε κάποιος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 50΄λεπτό γυριστό σουτ του Χαλούβα μέσα από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 61΄λεπτό ο Χαλούβας ανατράπηκε από τον Νικολίτσα και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο νεοεισελθών Κούσης. 1-1
Στο 73΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλατζή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Kala.
Στο 75΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Κούση η μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Νικολίτσα και έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Kala ο Σκαλτσάς έπιασε καρφωτή κεφαλιά και έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Ταραντίλης , η μπάλα έφτασε στον Χαλούβα πού επιχείρησε γυριστό σουτ για να διώξουν οι αμυντικοί.
Στο 80΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούση η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Νικολίτσα.
Στο 84΄λεπτό πλασέ του Καλαμπάκα μέσα από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Πρωτέας : Νικολίτσας, Σπυρόπουλος, Ταραντίλης ( 72΄Μώρος), Πιτουράς Δελλής, Κούρκας, Η. Μποζιονέλος, ΄Οψιμος, Χριστόπουλος ( 90΄Καλαμπάκας),   Καλατζής, Γ. Μποζιονέλος.
Ατρόμητος Κρανιδίου : A.Kala, Κοντοβράκης, Γκιονάι, Βλάχος ,( 59΄Κούσης), Π. Σκαλτσάς, Τσούλπι, Κ.Kala, ,   Καράι,  Χαλούβας , Taragini,  Μπίμπας ( 40΄Μολλάι, 81΄Χότζα) .

Βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates