Social Icons

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Από τον Ατρόμητο Κρανιδίου στην Port Vale , Stoke City και τώρα στην Ισπανική Cadiz Fc.

Ξεκίνησε από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Κρανιδίου σε ηλικία 13  ετών
υπό την καθοδήγηση ενός από τους προπονητές της ομάδας του Βασίλη Καλατζή.  Ένα χρόνο αργότερα εγκαταλείπει την Ελλάδα με την οικογένειά του και μετακομίζουν στην Αγγλία αφού λόγω της κρίσης οι γονείς του δεν μπορούσαν να βρουν δουλειά . Ο λόγος για  τον 19χρονο σήμερα Σωκράτη Κολλάγκη. Οι γονείς του είναι Βοριοηπειρώτες και ήρθαν στην Ελλάδα την δεκαετία του 1990. Στην περιοχή της Ερμιονίδας είχαν έρθει το 2001 όταν ο Σωκράτης ήταν ενός χρονών .

Στην Αγγλία ο Σωκράτης λάτρης του ποδοσφαίρου γράφεται στις ακαδημίες της  Port Vale σε ηλικία 15 ετών και δύο χρόνια αργότερα ( 2017)  μετακομίζει στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Stoke City όπου παράλληλα σπούδαζε στο Newcastle Under Lyme College. Το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο και ένα γραφείο μάνατζερ παίρνει τα δικαιώματά του .
Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στην Ισπανική Cadiz
Σε λιγότερο από ένα χρόνο τον Σεπτέμβριο του 2018 μετακομίζει στην Ισπανική Cadiz FC ομάδα της Σεκούντα Ντιβιζιόν όπου υπογράφει  επαγγελματικό συμβόλαιο.  και προς το παρόν αγωνίζεται με την ομάδα U-20 η οποία είναι ένα βήμα πριν από την αντρική ομάδα.
Αγωνίζεται  σαν πλάγιος επιθετικός αριστερά ή δεξιά και σε τέσσερις συμμετοχές μέχρι τώρα έχει σκοράρει μία φορά και έχει δύο ασίστ.

Το Sport-Ermionida επικοινώνησε με τον νεαρό άσσο της Κάντιθ ο οποίος μας δήλωσε :

" θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο Κρανιδίου επειδή ήταν η ομάδα στην οποία έκανα τα πρώτα μου βήματα σαν ποδοσφαιριστής και μέσα από αυτή την ομάδα αγάπησα το άθλημα! Τους προπονητές πού είχα τον κ.Μανώλη Ψωμά, τον κ.Δημήτρη Κούση αλλά ιδιαίτερα τον κ.Βασίλη Καλατζή ο οποίος με συμβούλευε συνέχεια και με βοήθησε να βελτιωθώ πολύ σαν αθλητής.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου γιατί είναι αυτοί που μου δίνουν την δύναμη να βελτιώνομαι καθημερινά σαν αθλητής αλλά κυρίως και σαν άνθρωπος, επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ατζέντη μου Lino Goncalves επειδή εκείνος ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε πραγματικά σε εμένα και με βοηθάει καθημερινά στο χώρο του ποδοσφαίρου! ".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates