Social Icons

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

«Χόρεψε» τον Μανδραικό στη… βροχή η Ένωση Ερμιονίδας.


Πιο αποτελεσματική και ουσιαστική η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας κέρδισε τον
Μανδραικό στο γήπεδο του Κρανιδίου με 3-0 μέσα σε ένα βαρύ γήπεδο καταρρακτώδη βροχή πού έπεφτε σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα .


Στο 10΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά έδιωξε δύσκολα ο Πορανίδης.
Στο 11΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Κουκλάς έκανε σέντρα σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Στο 19΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία με τον Πούτση βρέθηκε στην περιοχή έκανε αδύναμο σουτ και πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 46΄λεπτό σουτ του Κορνελάτου η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 53΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-1 όταν ο Λελούδας με διαγώνιο σούτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Αλευράς να διώξει εκπληκτικά.
Στο 66΄λεπτό σέντρα του Τζιέρη από δεξιά ο Νικολόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πορανίδη.
Στο 69΄λεπτό νέα σέντρα από δεξιά του Τζιέρη η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι όπου ο Νικολόπουλος έπιασε αδύναμο σουτ και πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 70΄λεπτό σέντρα του Τζιέρη στο δεύτερο δοκάρι στον Πούτση πού σούταρε για να διώξει σε κόρνερ ο Πορανίδης. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τζιέρης , κεφαλιά του Βιρβίλη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 87΄λεπτό σέντρα του Νικολόπουλου από δεξιά ο Τριμπόνιας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
Στο 92΄λεπτό ο Σαλταπίδας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0.
Ερμιονίδα( Θ.Κολιτσιδάκης) : Αλευράς, Κουκλάς, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Τζιέρης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας, ( 90΄Σαλταπίδας), Πούτσης, ( 86΄Cotov), Νικολόπουλος, ( 90΄Βασιλέρης).
Μανδραϊκός: (Γιάννης Μπότσης): Πορανίδης, Καλαματιανός,(70’ Ντουνίγκα) Μπούσης , Παντελίδης,  Κωνσταντινίδης, Λελούδας, Αμπατζάι,(46’ Βλαχόπουλος) Μαυρίδης, Στρατάκης, Μπόρη, Βασιλειάδης.

Φωτό





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates