Social Icons

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Θανάσης Στάικος : « Ο Παναρκαδικός ειναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυναμική »

Προπονητής του Παναρκαδικού  με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τρίτης ( 22/01) 
ο Θανάσης Στάικος ύστερα από την ανακοίνωση της συνεργασίας τους . Ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού θα παρουσιαστεί σήμερα στους νέους  ποδοσφαιριστές του από την διοίκηση και στην συνέχεια θα ακολουθήσει προπόνηση.

Το Sport -Ermionida επικοινώνησε με τον Θανάση Στάικο ο οποίος μας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής του Παναρκαδικού :  

« Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι από σήμερα ο προπονητής του Παναρκαδικού !! Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυναμική !! Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά ώστε να ξεφύγει ο σύλλογος από την δύσκολη βαθμολογική θέση που έχει βρεθεί .. Σίγουρα όλοι μας έχουμε δύσκολο έργο καθώς η ομάδα είναι δυο θέσεις κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού , όμως όλοι μαζί διοίκηση , τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την παραμονή του Παναρκαδικού στη Γ εθνική !! Φυσικά η υποστήριξη του κόσμου θα είναι αυτή που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός !! Άλλωστε επειδή και η καταγωγή μου είναι από την Αρκαδία γνωρίζω καλά ότι οι Αρκάδες φημίζονται για το πείσμα και την επιμονή τους..!! »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates