Social Icons

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο διαιτητής Χρήστος Δρούζας

Με το ντέρμπι της Ερμιονίδας Πορτοχελιακός-Ατρόμητος Κρανιδίου πού έγινε την Κυριακή
13 Ιανουαρίου επέστρεψε δριμύτερος  στην αγωνιστική δράση ο διαιτητής Χρήστος Δρούζας. Ο 28χρονος Ερμιονίτης διαιτητής βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης τόσο από τους αγώνες της Ε.Π.Σ.Αργολίδας αλλά και από τους αγώνες της Γ΄Εθνικής περίπου στον 1,5 χρόνο. Η αιτία πού βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι ο οποίος τον έστειλε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. 
Τώρα γυρίζει πάλι ΥΓΙΉΣ και σιδερένιος πρώτα με αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος και  φυσικά με  αγώνες της Γ΄Εθνικής στην οποία είναι αξιολογημένος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τελευταίος αγώνας πού είχε διαιτητεύσει για την Α1 Αργολίδας ήταν στις 13 Μαΐου 2017 στα Δίδυμα μεταξύ του Ποσειδώνα και του Αριστείωνα  ( 1-1) ενώ για την Α2 Αργολίδας είχε διαιτητεύσει στις 21 Ιανουαρίου 2018 τον αγώνα Μέθανα -Ναύπλιο 2017 πού έληξε 0-2.

Από εμάς εδώ στο Sport-Ermionida , Χρήστο πάνω απ όλα να έχεις ΥΓΕΙΑ και να εκπροσωπείς την διαιτησία πρώτα για την Ερμιονίδα και μετά για την Αργολίδα όπως εσύ ξέρεις . Και φυσικά να σε δούμε γρήγορα στα σαλόνια της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates