Social Icons

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Έκοψε Την Πίτα Του Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοιλάδας " ΦΡΑΓΧΘΙ¨( Φωτό-Βίντεο)

Μέσα σε μία ζεστή και όμορφη εκδήλωση με κατάμεστη την αίθουσα από κατοίκους
του χωριού  στο Café-Sugar στην Κοιλάδα ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος «ΦΡΑΓΧΘΙ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Στην έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δήμητρα Γκιώνη   καλωσόρισε τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα και είναι δίπλα στο σύλλογο και στηρίζουν τις εκδηλώσεις του .
Στην συνέχεια ο πάτερ Θεμιστοκλής  ευλόγησε την πίτα και ακολούθησε η κοπή της  από το ΔΣ του συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της για άλλη μία χρονιά η κυρία Λίτα Λιβανού.
Παρόντες ήταν επίσης ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Τάσος Λάμπρου επικεφαλής της Προοδευτικής  Συμμαχίας Ερμιονίδας, ο Τάσος Τόκας  επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ ,  ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κοιλάδας  Παναγιώτης Φλωρής  , η περιφερειακή  σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου και  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Φούρνων Αριστείδης Μπίμπας  .

Στην συνέχεια η Πρόεδρος του Συλλόγου Δήμητρα Γκιώνη παρουσίασε μέσα από γιγαντοοθόνη την δράση του συλλόγου για την χρονιά πού πέρασε.  

Την εκδήλωση πλαισίωσε ένα μουσικό σχήμα με την Μαρία Πιτερού στο τραγούδι, τον Κώστα Πασπαλιάρη στην κιθάρα και το τραγούδι και τον Θανάση Σκανδάλη στο μπουζούκι.


Βίντεο της Εκδήλωσης




Φωτορεπορτάζ







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates