Social Icons

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Ήττα έκπληξη της Κορωνίδας Κοιλάδας στην έδρα της από τον Δρεπανιακό Αστέρα με 3-2

Ένα συναρπαστικό αγώνα είχαν σήμερα την ευκαιρία να δουν οι λιγοστοί φίλαθλοι
που βρέθηκαν στην Κοιλάδα με τελικό νικητή τον Δρεπανιακό Αστέρας ο οποίος έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής κερδίζοντας την Κορωνίδα με σκορ 3-2.


Στο λεπτό ο Ταραντίλης με ένα εκπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 5΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπασταύρου ο Αραμπός απέκρουσε  δύσκολα στην δεξιά του γωνία.
Στο 20΄λεπτό πλασέ του Στ.Μπάζου απέκρουσε ο Αραμπός.
Στο 25΄λεπτό σέντρα του Παπασταύρου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κ.Μπάζο πού σούταρε για να χτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σταύρος Μπάζος με νέο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 34΄λεπτό δυνατό σουτ του Σοροβίγκα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μουράτη.
Στο 38΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Μανιάτης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο και δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Βερβενιώτη πού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-2.
Στο 40΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη από δεξιά η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μουράτη άουτ.
Στο 53΄λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν ο Κ.Μπάζος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ι.Οψιμούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπού για να γίνει το 2-2.
Στο 69΄λεπτό σέντρα του Κ.Μπάζου από αριστερά , κεφαλιά του Σχοινά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αραμπού.

Στο 77΄λεπτό δυνατό σούτ του Γιαννακόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 82΄λεπτό παράλληλη σέντρα του νεοεισελθών  Σέρφα από αριστερά ο Χριστόπουλος με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουράτη για να γίνει το 2-3.
Στο 85΄λεπτό ο διαιτητής Τσιτουρίδης απέβαλε τον Γιαννακόπουλο με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιγνίδι.
Στο 92΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ισοφαρίσει όταν ο Σχοινάς βρέθηκε στην περιοχή του Αραμπού , έπιασε ένα αδύναμο σουτ για να φύγει η μπάλα απελπιστικά άουτ.


Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ.Τσιρόπουλος) : Μουράτης, Λάμπρου, ( 52΄Γιαννακόπουλος), Κωτσαράς, Οψιμούλης, Abourahmane, ,  Μέγας, Ααλεξανδρής,( 55΄Σχοινάς) Τσίτσι, Στ.Μπάζος, Παπασταύρου,( 76΄Cuni),  Κ.Μπάζος.
Δρεπανιακός Αστέρας (Α.  Καχριμάνης) : Αραμπός, Μαούρης, Βερβενιώτης, Γεώργας, Γκιαούρης, Μανδύλης ( 90΄Μετρζάνι), Σοροβίγκας, ( 61΄Μπούζντρα), Δήμας ( 81΄Σέρφας), Βλάχος ( 70΄Χριστόπουλος), Μανιάτης , Ταραντίλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates