Social Icons

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Στον «2ο Βυζαντινό Αγώνα 50 χιλιομέτρων» στα Μέγαρα έτρεξε ο Μάκης Πήλουρης.

Ο Δήμος Μεγαρέων και τo Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος»
του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με τον «Απόλλων Δυτ. Αττικής», τον Α.Ο. Μεγάρων και τους δρομείς Μεγάρων «Ο Όρσιππος», υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ, προς τιμή του Βύζαντα, σπουδαίου αποικιστή και θαλασσοπόρου του 8ου αιώνα π.Χ. και ιδρυτή της πόλης Βυζάντιο (μετέπειτα Κωνσταντινούπολη) και άλλων πόλεων στη Μεσόγειο θάλασσα (π.χ. Υβλαία Μέγαρα στη Σικελία), διοργάνωσαν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου τον  αγώνα υπεραπόστασης με την επωνυμία, «2ος Βυζαντινός Αγώνας 50 χιλιομέτρων»
με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (πλατεία Λυτάρα) των Μεγάρων. 
Από την περιοχή της Ερμιονίδας συμμετείχε ο αθλητής Μάκης Πήλουρης ο οποίος ανήκει στην ομάδα KOURKOURIKIS. TRAINING GROOP. Αγωνίστηκε ανάμεσα σε 258 αθλητές και τερμάτισε στην 28η θέση. 
Ο Μάκης αμέσως μετά τον τερματισμό του δήλωσε μέσω της προσωπικής του σελίδα πού έχει στο Facebook 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον Παναγιώτη Βλαχάκο Panagiotis Vlachakos την ομάδα του Ιωάννη Δημόπουλου  Ioannis Dimopoulos που κατά την διάρκεια του αγώνα στους σταθμούς ενώ παρακολουθούσε τον Αθλητή της Ομάδας τους με ρώτησε αρκετές φορές αν χρειάζομαι κάτι. 
Τον ευχαριστώ πολύ Δημόσια. " 
Ο αγώνας φέτος θα είναι αφιερωμένος στον εκλεκτό δρομέα Νικόλαο Ξένο, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο τον Οκτώβρη του 2018. Στη μνήμη του κρατήθηκε  ενός λεπτού σιγή στην εκκίνηση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates