Social Icons

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Α.Ο.Μηδέας-Ατρόμητος Κρανιδίου 0-2.( Φωτό-Βίντεο).

Την νίκη με 2-0 πήρε ο Ατρόμητος Κρανιδίου στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας απέναντι στην
τοπική ομάδα του Α.Ο.Μηδέας. Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κούση βρίσκονταν μόνιμα στην επίθεση έκαναν  ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να έχουν ένα παθητικό ρόλο σε όλο τον αγώνα απειλώντας τους με συντριβή. Εάν πρόσεχαν λίγο στην τελική τους προσπάθεια το σκορ του αγώνα θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν τίποτα και αυτό οφείλετε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Η μοναδική φορά πού απείλησαν ήταν στην φάση του 62΄λεπτού όταν πρώτα ο Λέκκας και μετά ο Κακούρος σημάδευαν το δοκάρι του A.Kala.
Στο 5’ λεπτό σέντρα σουτ από αριστερά του Μπίμπα ο Παπαϊωάννου μπλόκαρε μπροστά από τον K.Kala.
Στο 15΄λεπτό του Τσούλπι στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων , κεφαλιά του Χαλούβα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 20΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Μπίμπα η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπαϊωάννου άουτ.

Στο 25΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Μπίμπα από δεξιά γυριστό σουτ του Μολλάι μπλόκαρε ο Παπαϊωάννου.
Στο 30΄λεπτό βαθιά μπαλιά του Τσούλπι από το κέντρο του γηπέδου στον Μπίμπα που έπιασε σουτ πάνω στην κίνηση και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 33΄λεπτό αριστερό σουτ του Χαλούβα μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 38΄λεπτό ο K.Kala με ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αμυντικούς , σούταρε για να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία ο Παπαϊωάννου.
Στο 42΄διαγώνιο σουτ του Καράι από αριστερά έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Παπαϊωάννου.
Στο 49΄λεπτό ωραίος συνδυασμός πού ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου όταν ο Τσούπλι έδωσε στον Μπίμπα , αυτός είδε τον Χαλούβα να μπαίνει από αριστερά με τον τελευταίο να πιάνει δυνατό αριστερό σουτ πάνω στην κίνηση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον Ατρόμητο 0-1.
Στο 55΄λεπτό δυνατό σουτ του Καράι έξω από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαϊωάννου.

Στο 62΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν όταν ο Λέκκας σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα με την βοήθεια του Α.Kala βρήκε το οριζόντιο δοκάρι , στην επαναφορά ο Κακούρος με νέα κεφαλιά σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι για να διώξουν στην συνέχεια η αμυντικοί .
Στο 70΄λεπτό σουτ πλασέ του Μπίμπα έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 72΄διαγώνια σέντρα του Χαλούβα στο δεύτερο δοκάρι , εκεί πετάχτηκε ο K.Kala πλάσαρε για να διώξε σε κόρνερ ο Παπαϊωάννου.
Στο 75΄λεπτό ο Ατρόμητος έκανε το 2-0 όταν οι αμυντικοί έδιωξαν ύστερα από κόρνερ , η μπάλα στρώθηκε στον Π.Σκαλτσά έξω από την περιοχή πού σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαϊωάννου.
Α.Ο.Μηδέας : Παπαϊωάννου, Μ.Παπαγεωργόπουλος, Λέκκας, Μερμύγκης, Δεδεμπίλης, Λίλης, Αργυρόπουλος, Δαλιάτσης, Β.Παπαγεωργόπουλος, Κακούρος, Φωτίου.
Ατρόμητος Κρανιδίου : A.Kala,( 85΄Σκανδάλης), Κοντοβράκης, ( 85΄ Γεωργιάδης), Γκιονάι,( 70΄ E.Σκαλτσάς) Βλάχος, Π. Σκαλτσάς,Τσούλπι, Κ.Kala, Καράι, Χαλούβας, Μολλάι,  Μπίμπας. ( 80΄ Αράπη).

Επόμενος αγώνας 

Βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates