Social Icons

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ερμής Κιβερίου-Κορωνίδα Κοιλάδας 0-0.( Βίντεο-Φωτό)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής μεταξύ του Ερμή Κιβερίου
και της Κορωνίδας Κοιλάδας στο γήπεδο της Λέρνας. Η ομάδα του Θανάση Τσιρόπουλου στο πρώτο ημίχρονο είχε την καθολική υπεροχή και  δημιούργησε φάσεις για γκολ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» και για δύο φάσεις με πρωταγωνιστές τους Σχοινά και Παπασταύρου στους οποίους έγιναν φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής χωρίς ο διαιτητής να δώσει τίποτα.


Αντίθετα οι γηπεδούχοι επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτοι αφού όποτε έβγαιναν στην επίθεση έβρισκαν μπροστά τους την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Κορωνίδας η οποία ευτύχησε να έχει σε πολύ μεγάλη  ημέρα τους Οψιμούλη και   Abourahmane οι οποίοι έσβηναν κάθε υποψία για φάση μέσα στην περιοχή του Μουράτη.  Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η απουσία του πρώτου σκόρερ για τους γηπεδούχους ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο και μπήκε στο 33΄λεπτό.  
Στο δεύτερο ημίχρονο η παρουσία του Βαρβουλέτου έδωσε άλλη ώθηση στους γηπεδούχους πού δημιούργησαν κάποιες φάσεις μπροστά στην εστία του Μουράτη.

Στο λεπτό μπαλιά τρύπα του Αλεξανδρή στο Σχοινά αυτός ανατράπηκε στο ημικύκλιο της περιοχής  από τον Αντωνιάδη με τον διαιτητή να λέει «παίζετε».
Στο λεπτό δυνατό σουτ του Αλεξανδρή από το ύψος της περιοχής η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλαλά.
Στο 10΄λεπτό σέντρα του Μέγα από δεξιά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μουζακιώτη πήρε πορεία προς την εστία πού βρισκόταν ο Σχοινάς , αυτός γύρισε προς τον Γιαννακόπουλο , όμως τον πρόλαβε ο Αντωνιάδης και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 13΄λεπτό δυνατό σουτ του Ζίου έξω από την περιοχή δεν ανυσήχησε τον Μουράτη που μπλόκαρε.
Στο 17΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπασταύρου έξω από την περιοχή μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Καλαλάς.
Στο 22΄λεπτό αδύναμο πλασέ του Ζίου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Μουράτης.
Στο 30΄λεπτό μπαλιά του Σ.Μπάζου στην πλάτη της άμυνας στον Τσίτσι πρόλαβε και έδιωξε ο Καλαλάς.

Στο 38΄λεπτό ολοκάθαρο φάουλ του Διαμαντή στον Παπασταύρου στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο διαιτητής είπε «παίζετε».
Στο 42΄λεπτό γυριστό σουτ του Αλεξανδρή από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Καλαλάς.
Στο 48΄λεπτό κεφαλιά του Βαρβουλέτου από δεξιά δεν ανησύχησε ο Μουράτης .
Στο 50΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Γιάννου από δεξιά η η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα με τον Οψιμούλη να διώχνει την τελευταία στιγμή μπροστά από τον Βαρβουλέτο.
Στο 53΄λεπτό ο Βαρβουλέτος βρέθηκε απέναντι από τον τον Μουράτη πού σούταρε για να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 63΄λεπτό γυριστό σουτ του Σ.Μπάζου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Καλαλάς.
Στο 65΄λεπτό δυνατό σούτ του Ταμπούρη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μουράτης.


Στο 80΄λεπτό αδύναμο σουτ του Τσίτσι έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Καλαλάς.
Στο 88΄λεπτό σουτ του Μουζακιώτη μέσα από την περιοχή απέκρουσαν με τα σώματα οι αμυντικοί της Κοιλάδας.

Ερμής Κιβερίου  (Α.Σαβούρδος): Καλαλάς, Αντωνιάδης, Κούγιας (77′ Γ.Τσούλος), Μπλάτσος (33′ Βαρβουλέτος), Ταμπούρης, Διαμαντής, Μουζακιώτης (71′ Ισούφι),  Ζίου, Νικολίτσας, Γιάννος, Κουτσοδήμος.
Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ..Τσιρόπουλος):Μουράτης, Κωτσαράς, Στ.Μπάζος Οψιμούλης,  Abourahmane, ,  Μέγας, Γιαννακόπουλο, Τσίτσης-, Σχοινάς (66’ Κ.Μπάζος),  Παπασταύρου (87΄Κουτσαύτης), Αλεξανδρής,
ΒΙΝΤΕΟ


( Εντός της εβδομάδας θα ανεβάσουμε το βίντεο με ολόκληρο τον αγώνα) 

Φωτορεπορτάζ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates