Social Icons

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ανδρέας Αργυρόπουλος ( διαιτητής) : "Το fair play που τήρησαν οι νεαροί παίχτες του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ στο 40' του αγώνα με την ΑΕΚ Αργους θα πρέπει να διδάσκεται παντού!!! " ( Βίντεο).

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώτος βοηθός του αγώνα
της ΑΕΚ Άργους με τον Ατρόμητο Κρανιδίου Ανδρέας Αργυρόπουλος πού έγινε την Κυριακή  το απόγευμα στο γήπεδο του Κουτσοποδίου εξήρε τους προπονητές και  τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κρανιδίου όταν στο 40΄λεπτό περίπου ο επιθετικός τους Μάρκο Μολλάι σούταρε από κοντά για να χτυπήσει η μπάλα στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Άργους Δημήτρη Πασσιά και να τραυματιστεί και ενώ ο επιθετικός των φιλοξενουμένων θα μπορούσε σε κενή εστία να σκοράρει , όμως με την προτροπή του προπονητή του  Δημήτρη Κούση και του πρόεδρου της ομάδας Μανώλη Ψωμά έστειλε την μπάλα άουτ για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Αργυρόπουλος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο faebook: 

"Το fair play που τήρησαν οι νεαροι παίχτες του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ στο 40' του αγώνα με την ΑΕΚ Αργους θα πρέπει να διδάσκεται παντού!!! Συγχαρητήρια στους προπονητές τους!!!! " 
Με τον προπονητή του Ατρόμητου Κρανιδίου Δημήτρη Κούση να του απαντάει : 

Dimitris Kousis Ευχαριστουμε! Χαιρομαστε που το υπογραμμιζετε γιατι η φιλοσοφια της ομαδας μας ειναι το ευ αγωνιζεσθαι και στοχος μας η εκπαιδευση των νεοτερων αθλητων και οχι μονο η νικη 👏🙏🖤⚽️⚽️⚽️⚽️

Χαρακτηριστικό είναι και η αναφορά του διαιτητή της αναμέτρησης Μιχάλη Ζώη ο οποίος  μετά το τέλος του αγώνα είπε στους υπεύθυνους της ομάδας του Κρανιδίου ότι εάν υπήρχε μπλέ κάρτα για το fair play θα έπρεπε να τους είχε δοθεί.

Εδώ να αναφέρουμε ότι ο Ανδρέας Αργυρόπουλος λίγες ώρες πιο πριν είχε γίνει πατέρας για δεύτερη φορά αφού η σύζυγός του είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους πού είναι αυτός γιος.
Εδώ από το Sport-Ermionida να του ευχηθούμε να είναι ΚΑΛΟΤΥΧΟ να έχει ΥΓΕΙΑ και να τον δει όπως επιθυμεί., όπως και το πρώτο παιδάκι του βέβαια.




Δείτε το βίντεο με την φάση του fair play

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates