Social Icons

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Παρελθόν από την Ερμιονίδα ο Γιάννης Καραμπίνης. -Νέος προπονητικός του σταθμός ο Διαγόρας Ρόδου.

Παρελθόν από την Ενωση Ερμιονίδας αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων
Γιάννης Καραμπίνης . Ο 35χρονος τεχνικός από την Ερμιονίδα θα βρεθεί στο τεχνικό τιμ του Διαγόρα Ρόδου όπου και ανακοινώθηκε επίσημα .
Ο Γιάννης Καραμπίνης το απόγευμα της Πέμπτης μας έστειλε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την διοίκηση της Ερμιονίδας στην οποία αναφέρει : 

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας και ειδικά τον πρόεδρο κ. Φουρναρο Δημήτρη τον κ. Παλλη Γιάννη και τον κ. Μπεκατωρο Ανδρέα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την στήριξη που μου παρείχαν σε ότι χρειαστηκα.
Θελω ακόμα να εκφράσω την χαρά και τιμή που είχα να συνεργαστώ εξαιρετικά με δύο πολύ αξιόλογους προπονητές και ανθρώπους τον κ.Σταικο Αθανάσιο και τον κ.Κολιτσιδακη Αθανάσιο καθως και τον γυμναστή της ομάδας Joao Bosco Gualberto de Freitas (Biro Biro).
Πρέπει ακόμα να αναφερθώ με τα καλύτερα λόγια στους τρεις τερματοφύλακες που προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες μου,τον Αργύρη Αλευρά τον Γρηγόρη Στεφανίδη και τον Δημήτρη Διαμαντή.
Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του εστιατορίου “Το καραβάκι” που ήταν υπεύθυνοι για την σίτιση μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates