Social Icons

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Με την παράσταση 'Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα' η Χ.Ο.Ερμιόνης γιόρτασε τα πέντε χρόνια της.( Φωτό).

Με την παράσταση 'Χριστουγεννιάσματα και Καλαντίσματα' που παίζεται με επιτυχία
από την θεατρική ομάδα 'Μορφές Έκφρασης', γιόρτασε τα 5 χρόνια της η Χ.Ο.Ερμιόνης . στον πολυχώρο Αρτίκι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.. Φυσικά έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να συμπεριληφθούν στην παράσταση οι αντίστοιχοι χοροί, που τους χόρεψαν οι χορευτές της Χ.Ο.Ε.Ρ.



Ο χώρος γέμισε με μελωδικά Κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, και χορούς από πολλά μέρη της Ελλάδας ακόμα και από τις Χαμένες Πατρίδες. Ιστορίες και παραμύθια ξεδιπλώθηκαν μπροστά στα μάτια των θεατών οι οποίοι απόλαυσαν τις δύο μοναδικές παραστάσεις.

Τι είναι τα «Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα»  

Πώς γιορτάζανε τα παραδοσιακά Χριστούγεννα στις διάφορες γωνιές της Ελλάδος; Κάλαντα, δρώμενα, χοροί αλλά και μύθοι για τους τρομερούς καλικαντζάρους θα ξετυλιχτούν μπροστά μας για να μας μεταφέρουν σ' έναν κόσμο σχεδόν παραμυθένιο πια, που όμως είναι ριζωμένος στην καρδιά μας! Ένα Ελληνικό Musical με ζωντανή μουσική: Γκάιντα, Κλαρίνο, Κιθάρα, φλογέρες, κρουστά, μεταλλόφωνα, ξυλόφωνα και άλλα... χορό και φυσικά πολύ Χριστουγεννιάτικη αγάπη! "Χριστουγεννιάσματα & Καλαντίσματα" για να μάθουν τα παιδιά μας ότι η ζωή μας μπορεί να είναι όμορφη και μαγική, αληθινή και γεμάτη χαρά και χωρίς τον "ηλεκτρονικό" κόσμο. Στην παράσταση θα γνωρίσουμε και τον μύθο του Άγιου Βασίλη από την Καππαδοκία και πώς αυτός συνδέεται με το έθιμο της Βασιλόπιτας!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates