Social Icons

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Με χατ τρικ του Σχοινά η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Αριστέα Αργους 6-1.

Εύκολο απόγευμα για την Κορωνίδα Κοιλάδας η οποία κέρδισε την νεανική ομάδα του
Αριστέα Άργους με το ευρύ 6-1. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν  χωρίς τον αρχηγό της ομάδας τον Παναγιώτη Μέγα και τον Daniel Abourahmane ενώ ο Θανάσης Τσιρόπουλος στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές με μικρή  συμμετοχή . 

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Αργύρης Σχοινάς ( φωτό) ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα. 
Συγκεκριμένα μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Κ.Μπάζος σέντραρε από αριστερά , ο Σχοινάς  με σουτ άνοιξε το σκορ.Στο 15΄λεπτό νέα σέντρα από αριστερά του Κ.Μπάζου ο Σχοινάς στόπαρε την μπάλα με το στήθος και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 24΄λεπτό ο Παπασταύρου με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 55΄λεπτό ο Κ.Μπάζος επιχείρησε σέντρα-σούτ από 55 μέτρα και η μπάλα καρφώθηκε στο "γάμα" του Φατούρου για να γίνει το 4-0. Στο 65΄λεπτό Σχοινάς και Γιαννακόπουλος έπαιξαν το "ένα-δύο" και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 5-0. Στο 71΄λεπτό ίδια φάση όμως ο τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Σχοινάς ο οποίος έκανε το 6-0. Στο 75΄λεπτό μείωσε με ωραίο σουτ ο Τσαγκάρης ύστερα από μπαλιά του Ζουγλή.

Κορωνίδα Κοιλάδας  (Αθ.Τσιρόπουλος): Μουράτης,  Κωτσαράς, Στ.Μπάζος (64’ Τσιάλαφος),Ι. Οψιμούλης (70’ Τάνας), Cuni,Κ.Μπάζος,  Γιαννακόπουλος,  Τσίτσι (54’ Φλωρής), Σχοινάς,   Παπασταύρου (46’ Κουτσαύτης), Αλεξανδρής.
Αριστέας Αργους  (Απ.Κατσάς): Φατούρος, Τσαγκάρης (70’ Σκαρπέτζος), Γρίβας (80’ Κυριακόπουλος), Δουσεμετζής, Καρατζούλης, Δεδεμπίλης, Κουτσούκος (46’ Μαυρόγιαννης), Ζουγλής, Φουρνάρος, Μποζιονέλος, Αραμπός,   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates