Social Icons

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Βαρσοβία GRECKA PANORAMA 30/11 & 1/2/ Δεκεμβρίου

Στα πλαίσια των προσπαθειών τόνωσης του ενδιαφέροντος για την Ερμιονίδα και την
ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, η Τουριστική Επιτροπή Ανάπτυξης του Δήμου με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο της και Δημοτικό Σύμβουλο κο Απόστολο Λαδά παραβρέθηκε στη 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Πολωνία μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Η έκθεση GRECKA PANORAMA που γίνεται κάθε χρόνο στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, είναι μια γιορτή που αναδεικνύει τον πολιτισμό, τον φυσικό πλούτο, την γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα και την σημασία του τουριστικού προϊόντος της Ερμιονιδας , που την κατατάσσει στους τουριστικούς προορισμούς τα τελευταία χρόνια όχι μόνο των Πολωνών, αλλά των τουριστών της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι υπήρξε αξιόλογο ενδιαφέρον στα B2B που είχε ο κος Λαδάς, καθώς και το ενδιαφέρον των τουριστικών πρακτόρων, που ενεργοποιούνται στην Ελλάδα. 
Ο κος Λαδας συναντήθηκε με τον Πρέσβη στην Πολωνία κο Νικόλαο Χριστοδουλίδη, της Ουγγαρίας κο Ευάγγελο Τοσούνη, τους Εμπορικούς Ακόλουθους και την Υπεύθυνη Τουρισμού των χωρών Βισεγκραντ ( Πολωνία , Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία ) κα Νικολέττα Νικολοπούλου για θέματα τουρισμού και προώθησης της Ερμιονίδας σε αυτές τις χώρες. 
Συνεργασία και ανταλλαγές απόψεων για την γαστρονομία είχε με τον πρόεδρο του σωματείου Εστιατόρων της Ρόδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates