Social Icons

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Περίπατος του Ατρόμητου Κρανιδίου στο Αργος. Κέρδισε άνετα την ΑΕΚ Αργους με 3-1.( Βίντεο).

Ένας εκπληκτικός Ατρόμητος Κρανιδίου καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού
κέρδισε την ΑΕΚ Άργους στο γήπεδο του Κουτσοποδίου με σκορ 1-3. Η ομάδα του Κρανιδίου θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλα τρία τέρματα αν οι επιθετικοί του ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Στο 10΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Τζανή στο δεξί «γάμα» της εστίας του σε σουτ του Θεοδωρόπουλου έξω από την περιοχή.
Στο 20΄λεπτό διαγώνια σέντρα του Taragjini από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά του Χαλούβα και 0-1.
Ένα λεπτό αργότερα ( 21΄) ο Taragjini με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πασσιά κάνοντας το 0-2.
Στο 29΄λεπτό σέντρα σουτ του Μολλάι από δεξιά η μπάλα χτύπησε στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού του Πασσιά.

Στο 40΄λεπτό ο Μολλάι μετά από μεγάλη διαγώνια μπαλιά πού έγινε από το κέντρο του γηπέδου βγήκε απέναντι από τον Πασσιά στην προσπάθειά του να κοντρολάρει χτύπησε άθελά του τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 43΄λεπτό σουτ του Χαλούβα από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 45΄λεπτό ο Μπίμπας  Εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι , εκεί πετάχτηκε ο Καράι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 54΄λεπτό εκπληκτικό αριστερό σουτ του Χαλούβα έξω από την περιοχή , η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Πασσιά και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-3.

Στο 65΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία να γίνει το 0-4 όταν ο Μπίμπας έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Μολλάι δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η μπάλα έφυγε δεξιά στον Kala ο οποίος γύρισε την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Χαλούβα που σούταρε στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 70΄λεπτό τραγικό λάθος του Καραμάνου μέσα στην περιοχή , πήρε την μπάλα ο Μπίμπας που σούταρε άτσαλα .
Στο 80΄λεπτό ο Ζαφειρόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-3.
Στο 85΄λεπτό δυνατό σουτ του Μολλάι μέσα από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι .

Α.Ε.Κ. Άργους :  Πασσιάς, Μαρινόπουλος, Κιντής, Θεοδωρόπουλος,Καραμάνος, Πιλικίγκος, Πανόπουλος, Ταραντίλης,( 55΄Κουριμπλίνης),  Γαλάνης, Ζαφειρόπουλος, Καραγκούνης.

Ατρόμητος Κρανιδίου : Τζανής, , Κοντοβράκης,( 68΄Ε.Σκαλτσάς),   Καράι, Ελένης,( 86’ Ε.Σκαλτσάς),  Π. Σκαλτσάς,( 72΄Γεωργιάδης),  Τσούπλι, , ( 56΄Βλάχος), K.Kala, Μολλάι , Χαλούβας, Taragjini,( 80΄Χότζα),  Μπίμπας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates