Social Icons

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Περίπατος της Κορωνίδας Κοιλάδας στο Ναύπλιο. Κέρδισε τον Παναυπλιακό με 3-0 .

Με τον Αργύρη Σχοινά σε ρόλο εκτελεστή και τα αδέρφια Μπάζου σε ρόλο δημιουργού η
Κορωνίδα Κοιλάδας πέρασε νικηφόρα από το Ναύπλιο κερδίζοντας τον Παναυπλιακό με σκορ 3-0  για την 11η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας.

Η ομάδα της Κορωνίδας σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε την κατοχή της μπάλας , πέτυχε ένα γκολ ενώ φωνάζει και για ανατροπή του Σ.Μπάζου για πέναλτι.
Στο 13΄λεπτό ο Σ.Μπάζος έβγαλε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Σχοινάς με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ .
Στο 25΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο Κ.Μπάζος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και εκεί ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Παναυπλιακού με τον διαιτητή να λέει «παίζετε».
Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την Κορωνίδα να είναι στο προσκήνιο και στο 56’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν ο Σ.Μπάζος με ωραία ενέργεια μπήκε από δεξιά και ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Παναυπλιακού. Το ολοκάθαρο πέναλτι εκτέλεσε ο Σχοινάς κάνοντας το 2-0.
Στο 66΄λεπτό και στο 70΄δύο σουτ του Παπασταύρου δεν βρήκαν στόχο αφού τα σουτ που έκανε την πρώτη φορά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι και την δεύτερη η μπάλα πάνω από το δοκάρι άουτ.
Στο 79΄λεπτό ο Κ.Μπάζος έβγαλε σέντρα από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Σ.Μπάζο ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια και ο επερχόμενος Σχοινάς με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα να  γίνει το 3-0.
Στο 84΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 4-0 και στον Αργύρη Σχοινά να πετύχει το τέταρτο του τέρμα όταν πάλι ο Κ.Μπάζος από αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Σχοινάς με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

Παναυπλιακός : Μαχαίρας, Μπρέγιανος, Κασνέστι, ( 15΄Ευστρατιάδης), Κουγιάς, Τσακνάκης, Σαράντης, Γιώργη, Παπαμάρκου, ( 75΄Κολόριζας), Παπαδημητρίου, Μιχαλόπουλος, Μπεντούλη ( 46΄Χίσος).
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μουράτης, Λάμπρου,( 67΄Λάμπρου),  Κωτσαράς, Οψιμούλης, Abourahmane, Σ.Μπάζος, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, Παπασταύρου , ( 85΄Τσιαλαφός), Κ.Μπάζος ( 86΄Σαγκατέλωφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates