Social Icons

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Καλαμάτα -Ερμιονίδα 1-2

Με γκολ του Σαμαρά και Μακρίδη η ομάδα της Ερμιονίδας κέρδισε μέσα στην Καλαμάτα
την τοπική ομάδα με σκορ 2-1 και συνέχισε την παράδοση πού την θέλει να φεύγει αήττητη από τα Μεσσηνιακά γήπεδα.Ταυτόχρονα οι γηπεδούχοι δέχτηκαν τα πρώτα τους γκολ στο φετινό πρωτάθλημα .


Στο λεπτό κάθετη μπαλιά του Μαστραντωνάκη στην πλάτη της άμυνας της Ερμιονίδας στον Μάρκοβίτς ο Αλευράς διάβασε την φάση και έπεσε στα πόδια του παίκτη των γηπεδούχων και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 13΄λεπτό πλασέ του Λαθύρη μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Αλευράς.
Στο 15΄λεπτό ΣΟΚ για τους γηπεδούχους όταν ο Σαμαράς μπήκε από αριστερά και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να γίνει το 0-1. Είναι το πρώτο γκολ πού δέχεται η άμυνα των γηπεδούχων για το φετινό πρωτάθλημα .
Στο 30΄λεπτό συνδυασμός Φουάση -Μάρκοβιτς με τον τελευταίο να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να μπλοκάρει ο Αλευράς.
Στο 39΄λεπτό ο Μάρκοβιτς έκανε θέατρο σε μαρκάρισμα του Μπιμπισίδη και ο διαιτητής Ανδριανός του έδωσε κίτρινη κάρτα.
Στο 50΄λεπτό το γήπεδο του Μεσσηνιακού παίρνει φωτιά καθώς ο Μάρκοβιτς με δυνατό σουτ ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.
Στο 58΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ όταν μετά από λάθος του Χίλκεν ο Βασιλέρης βγήκε τετ α τετ με τον Κασωτάκη όμως το πλασέ του 18χρνου επιθετικού των φιλοξενούμενων απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 66΄λεπτό νέο έμφραγμα για τους γηπεδούχους όταν ο Σαμαράς έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Μακρίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή κάνοντας το 1-2.
Στο 73΄λεπτό σουτ του Λαθύρη η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά.
Στο 87΄λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Μάρκοβιτς με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει το οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος.


Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (46′ Κάρλος), Ψάνης, Μπίζος, Αλιατίδης, Λαθύρης, Φουάσης, Μαστραντωνάκης (67΄ Μίνγκας), Μάρκοβιτς, Μαρτίνες (65΄ Γκελγκέρια), Χίλγκεν (72′ Ταμπάς).

Ερμιονίδα (Κολιτσιδάκης): Αλευράς, Τζιέρης (88′ Kala), Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, Παλαιοπάνος, Κορνελάτος, ΜακρίδηςΠούτσι (85΄ Tresa), Βασιλέρης (65΄ Κασαπίδης - 88′ Σαλταπίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates