Social Icons

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Ποσειδώνα Διδύμων. Κέρδισε τον Φοίνικα Επιδαύρου 1-0.

Την νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε ο Ποσειδώνας Διδύμων με γκολ πού πέτυχε
ο 16χρονος Νίκος Αποστόλου ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 65΄λεπτό .

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν οι δύο τερματοφύλακες οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ μεγάλη μέρα αποσοβώντας ο καθένας σίγουρα από δύο γκολ.

Στο λεπτό δυνατό σουτ του Κουτσούκου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 17΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Γεωργόπουλου και Χατζόπουλου , σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Μαμουτάι.
Στο 21΄λεπτό δυνατό σουτ του Tresa ο Καλυβόπουλος απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία.
Στο 28΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα έφυγε δίπλα από την ρίζα της αριστερής δοκού του Καλυβόπουλου άουτ.
Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Β.Προσύλη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Tresa στέλνοντας την μπάλα στην μικρή περιοχή. Εκεί ο Αντωνόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στην συμβολή των δοκών του Καλυβόπουλου και να φύγει άουτ.
Στο 28΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στα δοκάρια με δυνατό σουτ του Κουτσούκου έξω από την περιοχή . Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαμουτάι.
Στο 29΄λεπτό σουτ του Γεωργόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Μαμουτάι.
Στο 40΄λεπτό σουτ του Χατζόπουλου από το ύψος της περιοχής η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 48΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Καλυβόπουλος , στέλνοντας την μπάλα και στο αριστερό δοκάρι . Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Φοίνικα στην προσπάθειά του να αποκρούσει.
Στο 50΄λεπτό πλασέ του Τσαούση μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Μαμουτάι.
Στο 51΄λεπτό παράλληλη σέντρα από δεξιά του Β.Προσύλη ο Κέλλης μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε πάνω του χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για γκολ.
Στο 52΄λεπτό σουτ του Γεωργιόπουλου μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Μαμουτάι.
Στο 75΄λεπτό δυνατό σουτ του Tresa έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Καλυβόπουλου.
Στο 78΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπερμπατιώτη η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού και έφυγε κόρνερ μπροστά από τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα.
Στο 80΄λεπτό δυνατό σουτ του Α.Λαλιώτη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 82΄λεπτό δυνατό σουτ του Τσαούση έξω από την περιοχή η μπάλα δίπλα από την ρίζα της αριστερής δοκού του Μαμουτάι άουτ.
Στο 85΄λεπτό νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Φοίνικα όταν διαδοχικά σουτ του Τσαούση και του Χατζόπουλου έδιωξε εκπληκτικά ο Μαμουτάι.
Στο 92΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Κέλλη από αριστερά στον Ν.Αποστόλου πού σούταρε να αποκρούσει ο Καλυβόπουλος και η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
Ποσειδώνας Διδύμων ( Β.Οψιμούλης) : Μαμουτάι, Α.Κονδύλης, ( 46΄Δήμιζας), Μπάρδης, Μούγιος, Στρεγίου ( 85΄Α.Οικονομόπουλος), Tresa, Κέλλης, Δ.Προσύλης, Sallakou, Αντωνόπουλος, Ε.Προσύλης ( 65΄Ν.Αποστόλου).  
Φοίνικάς Επιδαύρου  (Δ.Κρεμμύδας): Καλυβόπουλος, Κωστόπουλος, Μπερμπατιώτης, Λημνιάτης, Κουτσούκος, Καραμπέτσος, Δρούγκας, ( 81΄Δ.Λαλιώτης), Ντόκο, Χατζόπουλος, Τσαούσης, ( 86΄Μακαρίου), Γεωργιόπουλος ( 73΄Α.Λαλιώτης).

Φωτορεπορταζ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates