Social Icons

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Ασπρόπυργος -Ερμιονίδα 0-0.( Το βίντεο του αγώνα)

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο εκτός έδρας αγώνας της Ερμιονίδας με αντίπαλο την
ομάδα του Ασπρόπυργου. Για τους γηπεδούχους ήταν οδυνηρή η ισοπαλία αφού έχασαν σημαντικό έδαφος από την κορυφή.


Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο  λεπτό  για τους γηπεδούχους όταν ο Μπέλης σούταρε από πλάγια δεξιά και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά.
Στο λεπτό η Ερμιονίδα απάντησε στην ευκαιρία του Μπέλη όταν ο Κορνελάτος με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Tresa στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων που πλάσαρε για να στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κατσούλη.
Στο 23΄λεπτό ο Μπέλης είδε τον Αλευρά εκτός θέσης , σούταρε, για να φύγει η μπάλα πολύ έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Ερμιονίδας.
Στο 26΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Παλαιοπάνος από δεξιά έβγαλε παράλληλη σέντρα όμως πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Σταύρου και γύρισε στον Κατσούλη.
Στο 32΄λεπτό μπαλιά του Δουκάκη στην πλάτη της άμυνας στον Μίλιτς ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Ερμιονίδας στο ύψος της περιοχής  όμως ο διαιτητής είπε «παίζετε».
Στο 35΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέλη η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Αλευρά.
Στο 45΄λεπτό δυνατό σούτ του Μακρίδη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κατσούλης.
Στο 64’ λεπτό παράλληλη σέντρα του Μπέλη από αριστερά , ο Μίλιτς δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά.
Ένα λεπτό αργότερα ( 65΄) σουτ του Δουκάκη η μπάλα κόντραρε στον Μπιμπισίδη  και έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά κόρνερ.
Στο 68΄λεπτό δυνατό σουτ του Πούτση η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κατσούλη.
Στο 78΄λεπτό σουτ του Μακρίδη δεν ανησύχησε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων που μπλόκαρε.
Στο 81΄λεπτό δυνατό σουτ του Παλαιοπάνου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 83΄λεπτό ο Αλευράς είπε ΟΧΙ σε κεφαλιές των Χαικάλη και Μίλιτς    μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Δουκάκης η μπάλα ΄έφτασε στον Σταύρου  που έπιασε καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει εκπληκτικά στην δεξιά του γωνία ο Αλευράς.
Στο 94΄λεπτό ο Πούτσης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ( δεύτερη κίτρινη) για φάουλ σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Ασπρόπυργος : Κατσούλης, Τσουκαλάς, Στραγάκης, Βασιλείου, Νικολάου, Νάκας, Δουκάκης, Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλης,( 81΄Μπέλλης),  Vaz Mendez ( 54΄Κιτζιαλίδης).

Ερμιονίδα : Αλευράς, Τζιέρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος, ( 61’ Πούτσης), Kala,( 81΄                Τριμπόνιας),  Κορνελάτος, Μακρίδης, Παλαιοπάνος, Tresa ( 90΄Αρβανιτάκης).

Το βίντεο όλου του αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates