Social Icons

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Αποκάλυψη newsauto: Η Land Rover επέλεξε Ελλάδα και συγκεκριμένα Ερμιονίδα


ΠΗΓΗ : www.newsauto.gr-ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Μια πολύ σημαντική παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση ενός νέου μοντέλου θα γίνει
στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας επιλέχθηκε από τη Land Rover ως ο τόπος διεξαγωγής της παγκόσμιας Media παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsauto (οι οποίες επιβεβαιώθηκαν) η Δημοσιογραφική παρουσίασης της νέας γενιάς του premium SUV που αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 22 Νοεμβρίου από τη Land Rover, θα γίνει στην περιοχή της Πελοποννήσου ( Πόρτοχέλι)  τον ερχόμενο Μάρτιο.
Εκεί, χιλιάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές το νέο μοντέλο της Land Rover, με επίκεντρο το υπέρ-πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι.
Κάθε γκρουπ δημοσιογράφων θα μείνει 2 νύχτες κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας παρουσίασης, έχοντας την ευκαιρία να λάβει μια χορταστική οδηγική γεύση από το νέο μοντέλο.
Αν μη τι άλλο, η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Πελοποννήσου ως ο τόπος διεξαγωγής της παρουσίασης του νέου Range Rover Evoque είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, αφού οι φωτογραφίες, τα video και οι εντυπώσεις των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο που θα δημοσιευτούν στα μεγαλύτερα μέσα του πλανήτη, αποτελούν αν μη τι άλλο την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα.
Απο την άλλη πρέπει να τονίσουμε και τις απόλυτα πετυχημένες προσπάθειες της Ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας “ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ”, οι άνθρωποι της οποίας προσπαθούν μήνες τώρα να φέρουν αυτό τη σπουδαία διοργάνωση της premium αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας…

Δείτε το χάρτη με τη διαδρομή της παρουσίασης του Evoque:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates