Social Icons

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Με τον Lavreniuk να σκοράρει δύο φορές, ο Πορτοχελιακός κέρδισε στο ντέρμπι τον Λυγκεύς 2-1.


Με τον Oleksandr Lavreniuk να πετυχαίνει δύο γκολ ο Πορτοχελιακός κέρδισε στο
ντέρμπι κορυφής τον Λυγκεύς με σκορ 2-1. Η ομάδα του Πορτοχελιακού ξεκίνησε την αρχική ενδεκάδα με επτά ποδοσφαιριστές ηλικίας από 14 έως  17 ετών του .
Στην πρώτη φάση πού έγινε στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Ήταν το 14΄λεπτό όταν ο Κώνστας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.  Μετά το γκολ η ομάδα του Πορτοχελιακού πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 21΄λεπτό ένα καλό σουτ του Ν.Λαζάρου από δεξιά μπλόκαρε ο Χατζηξενοφών. Στο 37΄λεπτό ο Πορτοχελιακός ισοφάρισε σε 1-1 με πολύ ωραία ενέργεια του Lavreniuk . Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο μέχρι το 70΄λεπτό όταν ο σκόρερ της ομάδας της Λυρκείας έκανε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο 14χρονος τερματοφύλακας του Πορτοχελιακού Rapaj έκανε τρομερή απόκρουση.  Στο 80΄λεπτό τετ α τετ του Jamaginze με τον Rapaj η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 86΄λεπτό ο Lavreniuk σούταρε προς την εστία των φιλοξενούμενων, η μπάλα άλλαξε πορεία από πλάτη αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το τελικό 2-1.
Πορτοχελιακός : Rapaj, ( 90΄Λούμης),  Κουτσοποδιώτης, Μπλόκου, Μπινιάρης, Παπασταύρου, Μπέγκα, Παππάς,( 34΄Gjyshia),  Α.Λαζάρου, Ζαραφωνίτης, ( 78΄Μεμάλι), Ν.Λαζάρου, Lavreniuk.
Λυγκεύς : Χατζηξενοφών, Π.Μαρούσης, Γ.Μαρούσης, Ψύχος, Παπαγεωργόπουλος, Τζανέτος, ( 66΄Σταθόπουλος), Αποστόλου, Αντωνόπουλος, ( 88΄Γιαννούλης), Jamaginze, Κ.Μαρούσης, Κώνστας.



Φωτό



 




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates