Social Icons

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Σάρωσαν στα Παλαμήδεια οι αθλητές του Α.Ο. Κρανιδίου.

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, με μεγάλη επιτυχία,
μια σειρά σκακιστικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώθηκαν από τη Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου, το Δήμο Ναυπλιέων και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ξεχωριστή λάμψη στη διοργάνωση, έδωσε η παρουσία της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σταυρούλας Τσολακίδου. Η Σταυρούλα έχει κατακτήσει 3 φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα, το 2013, το 2015 και το 2016 στις ηλικιακές κατηγορίες των Κ.14, Κ.16 και Κ.18 αντίστοιχα. Αποτελεί πρότυπο για τους νέους και όχι μόνο σκακιστές, καθώς εκτός της αδιαμφισβήτητης αγωνιστικής της αξίας, η Σταυρούλα είναι μια πολύ ευχάριστη, ευγενική νέα κοπέλα, με αξίες και πάντα χαμογελαστή.

Η 18χρονη Καβαλιώτισσα το Σάββατο το πρωί, έδωσε αγώνα σιμουλτανέ (ταυτόχρονο παιχνίδι με πολλούς σκακιστές) με 20 αθλητές, στην Πλατεία Συντάγματος παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων. Ανάμεσά τους οι αθλητές του συλλόγου μας Λυκουριώτης Παντελής, Λαύκας Δημήτρης, Λαύκας Ιωάννης, Λαύκας Μίμης, Γιαννακοπούλου Δήμητρα και Κουντουργιαννού Χριστίνα. 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγιναν τρία τουρνουά ράπιντ (γρήγορο σκάκι) στο 1ο Δημοτικό Ναυπλίου, με ηλικιακά κριτήρια. Στο τουρνουά των ενηλίκων νικητής μετά από 5 γύρους αναδείχθηκε ο Λυκουριώτης Παντελής, 2ος ο Χρυσάφης Αργύρης, 1η γυναίκα η Αυδούλη Λίτσα, 1ος έφηβος ο Ξυλινάς Γιώργος και 1η κορασίδα η Κουντουργιαννού Χριστίνα, όλοι αθλητές του Α.Ο. Κρανιδίου . Στο 2ο ηλικιακό τουρνουά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Λαύκας Ιωάννης με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στο 3ο ηλικιακό τουρνουά ο Λαύκας Μίμης αναδείχθηκε 1ος κάτω των 8 ετών. Παρουσία από το σύλλογό μας στα τρία τουρνουά είχαν επίσης οι: Λαύκας Δημήτρης, Γιαννακοπούλου Δήμητρα, Κουντουργιαννού Ασημίνα, Παππάς Αλέξης και Σουμπάση Ανέζα. Τις βραβεύσεις των νικητών έκανε η Σταυρούλα Τσολακίδου.
Το πρωί της Κυριακής στο κτίριο του Βουλευτικού έλαβε μέρος το ατομικό πρωτάθλημα μπλιτς (σκάκι αστραπή) της Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. Μετά από 7 γύρος πρωταθλητής μπλιτς Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. αναδείχτηκε ο “δάσκαλος μας” Χρυσάφης Αργύρης ανάμεσα σε 25 σκακιστές. Μετάλλιο (χάλκινο) κατέκτησε ο Λαύκας Ιωάννης στην κατηγορία κάτω των 18 ετών. Από τον Α.Ο. Κρανιδίου αγωνίστηκαν επίσης οι: Λυκουριώτης Παντελής, Αυδούλη Λίτσα και ο Λαύκας Μίμης.
Για μία ακόμη φορά οι σκακιστές του Α.Ο. Κρανιδίου διακρίθηκαν κατακτώντας πολλές πρωτιές και μετάλλια. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, στους συντελεστές της διοργάνωσης και στους εθελοντές που βοήθησαν στην άρτια εκτέλεση των εκδηλώσεων.
Ευχαριστούμε τη Σταυρούλα Τσολακίδου που μας τίμησε με την παρουσία της και της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες - σκακιστικές και μη. Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλιέων για την άψογη φιλοξενία του και την έμπρακτη στήριξή του.

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ : FACEBOOK Α.Ο.Κ.ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΚΙ






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates