Social Icons

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Έμφραγμα στο 92′ για την Κορωνίδα Κοιλάδας , ήττα 2-1 από τον Αργοναύτη Νέας Κίου.


Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας την Κυριακή στην Νέα Κίο από
τον Αργοναύτη μέ ένα γκολ πού μπήκε στο δεύτερο  λεπτό των καθυστερήσεων για τους γηπεδούχους με τον Α.Δρυμούρα.
Μία Κορωνίδα η οποία ήταν πολύ  καλύτερη από τους γηπεδούχους είχε  συντριπτικά την κατοχή της μπάλας σε όλο το πρώτο ημίχρονο  με πλαγιοκοπίσεις πιο πολύ από αριστερά αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί προλάβαιναν και έδιωχναν. Στο 15΄λεπτό η Κορωνίδα πέτυχε γκολ με τον Αλεξανδρή ο οποίος πήρε την μπάλα , την έστρωσε και με σουτ πέτυχε γκολ , όμως ο διαιτητής το ακύρωσε με την αιτιολογία ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του . Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι το χέρι του επιθετικού ήταν κολλημένο.
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με την Κορωνίδα να ανεβάζει στροφές αλλά να μην καταφέρνει να φτάσει στο γκολ.Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄ λεπτό όταν ο Καστρίτης με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κορωνίδας  έβγαλε τον Χαϊμάνη απέναντι από τον Μουράτη , τον πλάσαρε για να γίνει το 1-0. Στο 30΄λεπτό ήρθε η απάντηση για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σ,Μπάζος  ανατράπηκε από τον Κόλλια και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Σχοινάς. 
Στο 83΄λεπτό ο Χαϊμάνης με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Καστρίτη σε θέση βολής πού σούταρε να αποκρούσει ο Μουράτης και στην επαναφορά ο Χαϊμάνης έκανε νέο σουτ για να αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Οψιμούλης.
Στο 85΄λεπτό ο Σχοινάς έφυγε απειλητικά προς την περιοχή των γηπεδούχων και την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Βασιλειάδης και τον σταμάτησε με φάουλ. Στην συγκεκριμένη φάση ο αμυντικός των γηπεδούχων αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.
Στο 90΄λεπτό "κεραυνός" του Οψιμούλη έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Ταραντίλη να κάνει την απόκρουση του αγώνα στο "γάμα" στης εστίας του . 
Στο 91΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν κεφαλιά του Παπασταύρου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Ταραντίλη.
Στην αντεπίθεση ο Αργοναύτης πέτυχε το νικητήριο γκολ όταν Καστρίτης και Χαϊμάνης συνδυάστηκαν έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων  η μπάλα έφτασε στον Α.Δρυμούρα ο οποίος πλάσαρε τον Μουράτη για να γίνει το 2-1.
Στο 93΄λεπτό γυριστό σουτ του Κ.Μπάζου η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Ταραντίλη.
Αργοναύτης Νέας Κίου  (Π.Κάπλατζης): Κλεισιάρης (88’ λ.τρ. Ταραντίλης)- Κόλλιας (60’ λ.τρ. Α.Δριμούρας), , Ευσταθίου , Κασκαφέτος , Γατσάκος (45’ λ.τρ. Κωνσταντέλος), Βασιλειάδης , Καστρίτης, Σούλι, Χαϊμάνης, Λυκομήτρος, , Πούλος (46’ Κλειούφης).
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ.Τσιρόπουλος) : Μουράτης,  Κουτσαύτης, Σ.Μπάζος, Οψιμούλης, Abourahmane, Μέγας, Γιαννακόπουλος, Τσίτσης,,  Σχοινάς,Παπασταύρου Αλεξανδρής ,( 62΄Κ.Μπάζος),  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates