Social Icons

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Όνειρο ο Α.Ο.Ερμιονίδας, διέλυσε τον Τήρωνα με 81-64.( Φωτό).

Παράσταση για έναν ρόλο σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο για τον Αθλητικό Όμιλο
Ερμιονίδας.Άνετη και πειστική επικράτηση για την ομάδα της Ερμιονίδας αφού επικράτησε κατά κράτος και δίκαια επί του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων με σκορ 81-64.Ένα σκορ που τον αδικεί κιόλας αφού η διαφορά ξεπέρασε και τους 20 πόντους κάτι όμως ο τραυματισμός του Νίκου Αγγελή όπου έκανε και αυτός μία πολύ δυνατή εμφάνιση κάτι ο ενθουσιασμός από τον κόσμο περιόρισε τη διαφορά.Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με τις λογικά δύο υποψήφιες για άνοδο ομάδες, που στο τέλος είχε έναν μεγάλο και δίκαιο νικητή.Έτσι η ομάδα του Γιώργου Διαμαντόπουλου που αποτελείται από πολύ έμπειρους παίκτες συνεχίζει ακάθεκτη στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Κορυφαίοι από τους γηπεδούχους όλοι ανεξαιρέτως προσώπων ο Γιώργος Θωμάς με 18 πόντους καθοδηγούσε και εκτελούσε ,ο Κυριάκος Προσίλης βομβάρδιζε με τρίποντες βόμβες, Ο Γιάννης Γκολέμης αλώνιζε σαν έφηβος το γήπεδο και οι ψηλοί τ αδέρφια Ευστράτιου ο Γιάννης Πουλής ο Μάρκος Κορίζης και ο Αναστάσης Δεβελέκος είχαν σκεπάσει όλο το γήπεδο.Από τους φιλοξενούμενος με 31 πόντους το μπασκετικό φαινόμενο Γιώργος Κρασαδάκης.

Δεκάλεπτα : (23-11)(12-24) 35-35 (18-9)(28-20) 81-64
Διαιτητές: Σταματόπουλος - Μαυραντζάς

Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Διαμαντόπουλος - Σκορδής) : Ευατρατίου Πετ. 5(1),Αγγελής 12(1),Θωμάς 18,Προσίλης 20(5),Γκολέμης 11(1),,Αμπάλοφ,Δαγρές,Κατσάβελας,Ευστράτιου Παν. 12,Κορίζης 1,Πουλής 2.
ΤΗΡΩΝΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Τσοπάνος) : Μιχαλόπουλος ,Αρβανιτάκης 4(1),Ζάκα 4(1),Κρασαδάκης 31(2),Χρήστου 5(1),Θεοδοσάκης,Μπαρδάκος 7,Παζαράς 3(1),Καψοκόλης ,Δημητριάδης,Βαρσάμης,Ράπτης 8.
Επόμενο παιχνίδι μία επικίνδυνη έξοδος στο Άργος με την πολύ έμπειρη ομάδα του Ατρέα Μυκηνών στις 19.00.

Φωτό



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates