Social Icons

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ατρόμητος Παναριτίου 3-0.( φωτό)


Την πρόκρισή στους τέσσερις του κυπέλλου Αργολίδας πήρε η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της τον
Ατρόμητο Παναριτίου με σκορ 2-0.

Στο 12΄λεπτό πλασέ του Σ.Μπάζου έδιωξε δύσκολα ο Κομπόσης.
Στο 18΄λεπτό ο Σ.Μπάζος με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.
Στο 22΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Α. Οψιμούλης με ωραία ενέργεια βγήκε απέναντι από τον Μουράτη που σούταρε για να μπλοκάρει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 41΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννακόπουλου ο Κομπόσης μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία.
Στο 44΄λεπτό ο Παπασταύρου ανατράπηκε από τον Γκολέμη  μέσα στην περιοχή . Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σχοινάς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Στο επόμενο λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να μειώσει όταν ο Δανομάρας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μουράτη άουτ.
Στο 53΄λεπτό κεφαλιά του Γκολέμη ύστερα από φάουλ  του Εμ.Μιχαλόπουλου η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 55΄λεπτό ο Κομπόσης απέκρουσε εκπληκτικά στο δεξί του παραθυράκι φάουλ του Παπασταύρου.
Στο 57΄λεπτό νέα κεφαλιά του Ευθυμίου ύστερα από κόρνερ του Εμ.Μιχαλόπουλου η μπάλα άουτ.
Στο 60΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Γιαννακόπουλου Σχοινά μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων πρόλαβε ο Κομπόσης και «καθάρισε» την φάση.
Στο 79΄λεπτό γυριστό σούτ του Σ.Μπάζου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κομπόση.
Στο 82΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Κ.Μπάζου  από αριστερά στην περιοχή του Ατρόμητου ο Μέγας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 84΄δυνατό σουτ του Σαρακινιώτη η μπάλα τράνταξε στην δεξιά συμβολή των δοκών του Μουράτη.

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ.Τσιρόπουλος ) : Μουράτης, Κουταύτης, ( 87΄ Τσιαλαφος), Σ.Μπάζος, ( 84΄Φλωρής), Οψιμούλης, Abourahmane,Μέγας, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, ( 69΄Κ.Μπάζος), Παπασταύρου, Αλεξανδρής.( 64΄Κωτσαράς).


Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου ( Ν.Μητροσύλης) : Κομπόσης, Γκρίτζαλης, Δ.Μιχαλόπουλος, Εμ.Μιχαλόπουλος, Γκολέμης, Σαρακινιώτης, Λιάγκρης,( 86΄Κούρτης),  Μπούρης, ( 46΄Τζάς), Μαυρόγιαννης,( 46΄Μπόμπος),  Δανομάρας.( 65΄Ζέρβας), Οψιμούλης

Φωτό



























 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates