Social Icons

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ηρακλής Καρυάς-Ατρόμητος Κρανιδίου 2-1.


Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Αργολίδας γνώρισε την
Κυριακή στο γήπεδο της Λυρκείας από τον Ηρακλή Καρυάς η ομάδα του Ατρόμητου Κρανιδίου.
Ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ ( 2΄)  με κεφαλιά του Μολλάι ύστερα από σέντρα του Δημαράκη.
Στο 5΄λεπτό πλασέ του Kala η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι άουτ.Την ίδια τύχη είχε κεφαλιά του Μολλάι στο 10΄λεπτό. Στο 25΄λεπτό δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Τζανή άουτ. Στο 28΄λεπτό ο Σκαλτσάς πρόλαβε τον Διαμαντή πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Τζανή.  Στο 33΄λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με δυνατό διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου. Στο 55΄λεπτό ο Κουύσης βγήκε απέναντι από τον Δανέζη , το πλασέ που έκανε η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι άουτ. Στο 60΄λεπτό γυριστό σουτ του Χαλούβα η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι άουτ. Στο 65΄λεπτό συνδυασμός Κούση-Χαλούβα στην περιοχή των γηπεδούχων πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 70΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Τζανή σε κεφαλιά του Βορινιώτη. Στο 79΄λεπτό οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με σουτ του Ταραντίλη. Στην συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος του Ατρόμητου γιατί όπως υποστηρίζουν ο σκόρερ πήρε την μπάλα με το χέρι σε διεκδίκησή του με τον Σκαλτσά.

Ηρακλής Καρυάς : Δανέζης, Μποζιονέλος, ( 57΄ Πάγος), Κωστάκης , Μπαλής, Βορινιώτης, Δελής, Πατούρας, Διαμαντής,( 90΄Καραμούντζος),  Ταραντίλης, ( 81΄Κωτσιόπουλος),  Δαμαλάς, ( 15΄Λάμπας), Παπαδόπουλος.
Ατρόμητος Κρανιδίου :Τζανής, Taragujni,( 30΄Γκιονάι),  Καράι, Ελένης, Σκαλτσάς, Τσούλπι, Χαλούβας, Μολλάι, Κούσης, ( 68΄Χότζα), Kala, Δημαράκης.  

Φωτό











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates