Social Icons

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ερμιονίδα-Παναργειακός 0-2

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στην έδρα της από την ομάδα του Παναργειακού στα
πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής
Οι γηπεδούχοι αδικούνται από το σκορ αφού δημιούργησαν ευκαιρίες πού θα μπορούσαν να είχαν πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ αφού είχαν στο ενεργητικό τους περισσότερες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους  
Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η διαιτητική τριάδα η οποία πρώτα στο 21 ΄λεπτό ο δεύτερος βοηθός είδε ανύπαρκτο οφσάιντ του Τριμπόνια ( καλυπτόταν από τον Παπαϊωάννου) και  στην φάση του 56΄ λεπτού όταν ο Ροκάι "γκρεμίζει" μέσα στην περιοχή τον Μακρίδη χωρίς να δώσει την εσχάτη των ποινών. 
Το πιό δίκαιο αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχτηκε ο αγώνας θα ήταν η ισοπαλία.

Ο αγώνας

Στο 9΄λεπτό χλιαρό πλασέ του Συρεγγέλα δεν ανησύχησε ο Αλευράς που μπλόκαρε .
Στο 14΄λεπτό δυνατό σουτ του Γεωργακόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαρμάκη.
Στο 21΄λεπτό ο δεύτερος βοηθός ΚΑΚΩΣ υπέδειξε οφσάιντ τον Τριμπόνια ο οποίος έφευγε απειλητικά προς την περιοχή των φιλοξενουμένων  αφού ήταν τουλάχιστον μισό  μέτρο πίσω από τον Παπαιωάννου 
Στο 25΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Παναγιώτου έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Συρεγγέλας με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
Στο 30΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση να κάνει το 1-1 όταν ο Τζιέρης έβγαλε σέντρα από δεξιά , ο Τριμπόνιας  έπιασε αέρα σε σουτ που προσπάθησε να κάνει , η μπάλα έφτασε αριστερά στον Βασιλέρη πού σούταρε μπροστά από τον Φαρμάκη στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
Στο 32΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 34΄λεπτό ο Μπουντόπουλος μπήκε από αριστερά απέφυγε τους αμυντικούς και σούταρε για να μπλοκάρει ο Αλευράς.
Στο 43΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-2 όταν ο Μπουντόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή , με ωραία ντρίπλα απέφυγε τον Μπιμπισίδη , μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Αλευράς.
Ένα λεπτό αργότερα νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Συρεγγέλας έπιασε γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι όμως ο Αλευράς μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 46΄λεπτό σουτ του Συρεγγέλα έξω από την περιοχή η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 47΄λεπτό σέντρα του Κασαπίδη από δεξιά ο Φαμμάκης μπλόκαρε την μπάλα πάνω από το κεφάλι του Μακρίδη.
Στο 53΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 1-1 όταν ο Σαμαράς με σέντρα σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Φαρμάκη .
Στο 55΄λεπτό ο Κορνελάτος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Παναγιώτου έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 56΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν ο Τζιέρης έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Τριμπόνια ο οποίος είδε τον Κορνελάτο σε θέση βολής που πλάσαρε για να κοντράρει η μπάλα στους αμυντικούς και να φύγει δεξιά όπου έγινε κάτοχος ο Τζιέρης ο οποίος με νέα σέντρα έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή προς τον Μακρίδη ο οποίος φαίνεται να ανατρέπεται  ολοκάθαρα από τον Ροκάι   με τον διαιτητή να κλείνει τα μάτια.
Στο 57΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Αλευράς σε κόρνερ.
Στο 60΄λεπτό ο Μπουντόπουλος μπήκε από δεξιά πλάσαρε για να φύγει η μπάλα άουτ.
Στο 62΄λεπτό δυνατό σουτ του Παναγιώτου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Αλευράς.
Στο 68΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Φαρμάκης εκτέλεσε ελεύθερο , η μπάλα έφτασε στον Μπούτα ο οποίος έχασε το κοντρόλ με τον Παλαιοπάνο πού πίεζε να γίνει κάτοχος  να πετάξει την μπάλα στον Μακρίδη ο οποίος έφευγε από αριστερά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα . Στην συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ύστερα από υπόδειξη του πρώτου βοηθού.
Στο 72΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Παναργειακό όταν ο Μουσταφά εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και η μπάλα αποκρούστηκε από την αριστερή συμβολή των δοκών του Αλευρά.
Στο 74΄λεπτό κόρνερ του Μουσταφά από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Καλύβα πού σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι εκεί  πετάχτηκε ο Συρεγγέλας και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 75΄λεπτό σουτ του Παλαιοπάνου από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Φαρμάκης.
Στο 85΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά ο Παιδάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά για να γίνει το 0-2. 
Στο 87΄λεπτό γυριστό σουτ του Τριμπόνια μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Φαρμάκης.
Στο 88΄λεπτό νέο σουτ του Τριμπόνια μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα μπροστά από τον Φαρμάκη ο Παναγιώτου αποσοβώντας σίγουρο γκολ.
Στο 90΄λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν μετά από λάθος απόκρουση του Παιδάκη η μπάλα έφτασε στον Πούτση ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαρμάκη.
Στο 91΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή. Το εκτέλεσε πλασαριστά ο Τζιέρης στον Σαμαρά ο οποίος εξαπέλυσε δυνατό σουτ και η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ροκάι  και έφυγε κόρνερ.

Ερμιονίδα (Θαν.Κολιτσιδάκης): Αλευράς, Τζιέρης, Σαμαράς,  Βιρβίλης (62’ Παλαιοπάνος), Μπιμπισίδης, Γεωργακόπουλος (67’ Αρβανιτάκης), Κασαπίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας, Πούτσης, Σαλταπίδας (11’ λ.τρ. Βασιλέρης- 46’ Μακρίδης).
Παναργειακός  (Γ.Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου,  Μπούτας, Παπαϊωάννου , ,Ροκάι, Τσιμικλής,  Καλύβας, Μαρίνης (70’ Καρούτης), Συρεγγέλας, Μπουντοπουλος (λόγω τρ.73’ Παιδάκης). Μουσταφά (78’ Γεωργιόπουλος),

 Φωτό








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates