Social Icons

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Επέστρεψε ο Γιάννης Σκορδής από τις Η.Π.Α. και τον μαγικό κόσμο του Ν.Β.Α.

Οι δύο προπονητές στο Chesapeaje Arena για την παρουσία του ρόστερ των Thunder στο κοινό της Oklahoma
Από το αεροπλάνο και στο γήπεδο για τον ένα εκ των δύο προπονητών του Α.Ο. Ερμιονίδας. Ο
λόγος για τον Γιάννη Σκορδή ο οποίος μετά από το υπερατλαντικό ταξίδι και την παρουσία του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ το Σάββατο το απόγευμα βρέθηκε στο κλειστό της Ερμιόνης για τον αγώνα της πρεμιέρας του Α.Ο.Ερμιονίδας με τον Διαγόρα Βέλου.
Ο Γιάννης Σκορδής το διάστημα 25 Σεπτεμβρίου-9 Οκτωβρίου βρέθηκε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ύστερα από την υποτροφία πού πήρε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης. Στο ταξίδι αυτό είχε μαζί του και τον προπονητή της ομάδας Ελπίδας Πεταλούδων από το νησί της Ρόδου Γιάννη Τσακίρη.
Οι Γιάννης Σκορδής και Γιάννης Τσακίρης βρέθηκαν  στην Oklahoma και στη συνέχεια θα μετέβηκαν  στην Washington, όπου καθημερινά παρακολουθούσαν  προπονήσεις, αγώνες και συνομίλησαν  με τα προπονητικά επιτελεία ομάδων του ΝΒΑ αλλά και Κολλεγίων.
Κατά την επιστροφή του ο Γιάννης Σκορδής δήλωσε για το ταξίδι αυτό :
Με τον προπονητή του πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα Lon Kruger.
"Με την επιστροφή μου από την Αμερική μετά από το πρόγραμμα υποτροφίας που παρακολούθησα στο διάστημα 25 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου και κάνοντας τον απολογισμό αυτού του ταξιδιού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους οι οποίοι εκτιμώντας αυτά τα χρόνια τις συνεχείς προσπάθειες μου στο κομμάτι της προπονητικής και ανάπτυξης του αθλήματος που αγαπώ στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες. Χωρίς τη δική τους στήριξη θα ήταν ίσως αδύνατο να πραγματοποιήσω αυτό το γεμάτο εμπειρίες ταξίδι.
Με τον assistant coach Darko Rajakovic
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Γιαννάκη τον Γενικό Γραμματέα κ. Θόδωρο Μπολάτογλου τους προπονητές Σωκράτη Ηλιάδη και Γιάννη Χρυσανθόπουλο για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού καθώς επίσης τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΚ κ.Δημήτρη Αγγελόπουλο για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων και τον Βαγγέλη Δημαράκη πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας τα δέκα αυτά χρόνια που είμαι προπονητής στην ομάδα για την υποστήριξη του σε αυτό το ταξίδι.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους."
 
Με τον προπονητή του Oklahoma State University, Mike Boynton


Επίσης και ο Γιάννης Τσακίρης δήλωσε :

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κάθε Coach ξεχωριστά για αυτή την μοναδική εμπειρία 
Billy Donovan ,Oklahoma City Thunder  Darko Rajakovic , Oklahoma City Thunder 

Lon Kruger , University of Oklahoma Mike Boynton , Oklahoma State University. 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι Γιάννης Σκορδής για την καταπληκτική του παρέα. Ευχαριστώ επίσης τον ΣΕΠΚ γιατί πραγματικά γίναμε πλουσιότεροι σε γνώσεις και εικόνες και ελπίζω να μπορέσουμε να τις μεταφέρουμε όσο καλύτερα γίνεται."
Με τον προπονητή των Oklahoma City Thunder Billy Donovan και τον προπονητή από τη Ρόδο Γιάννη Τσακίρη που επίσης συμμετείχε στο ταξίδι αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates