Social Icons

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Δημοσίευμα-έκπληξη για Θανάση Κολιτσιδάκη στην Ερμιονίδα.



Δημοσίευμα -έκπληξη αναρτήθηκε τις μεσημεριανές ώρες στο αθλητικό site της Κρήτης
prismaspor.gr το οποίο αναφέρει ότι ο  πρώην προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Θανάσης Κολιτσιδάκης θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας. Το Sprort Ermionida έγινε αποδέκτης πολλών μηνυμάτων από φίλους της ομάδας οι οποίοι ζητούσαν να μάθουν εάν πραγματικά ισχύει.Φυσικά και δεν γνωρίζαμε τίποτα. 
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το σχετικό δημοσίευμα το οποίο δημοσιεύουμε .

Εδώ το link


Αναφέρει χαρακτηριστικά : 

"Δεν άργησε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό ως προπονητής ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.
Συγκεκριμένα, η Ένωση Ερμιονίδας έχει προσεγγίσει τον πρώην προπονητή των Χανιωτών αναμένοντας την απάντηση του.
Μεταξύ άλλων ο Κολιτσιδάκης έχει εργαστεί σε Καλαμάτα,ΠΟΑ και Ηρόδοτο αλλά και στην Θύελλα Ραφήνας και μένει να δούμε τι απάντηση θα δώσει "
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού πηγάζουν όλες αυτές οι πληροφορίες Πρίν από λίγες ημέρες το sporstonoto και σήμερα το prismaspor . Αύριο?
Και βέβαια περιμένουμε από την διοίκηση της Ερμιονίδας να πάρει θέση στο συγκεκριμένο δημοσίευμα .
Ποιος είναι ο λόγος της αλλαγής προπονητή ( εάν υπάρχει) όταν ο Θανάσης Στάικος λαμβάνει την εκτίμηση όλης της ποδοσφαιρικής Αργολίδας και όχι μόνο. Η ομάδα της Ένωσης βρίσκεται στις  πρώτες θέσης του βαθμολογικού πίνακα στον 8ο όμιλο της Γ΄Εθνικής αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ( το παραδέχονται όλοι οι αντίπαλοι) και από ατυχία μάλιστα δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.
Θα επανέλθουμε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates