Social Icons

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Εύκολη νίκη για τον Ατρόμητο Κρανιδίου με 4-0 τον Α.Ο.Μηδέας. (Φωτό).

Ο Ατρόμητος Κρανιδίου  παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο  ξεπέρασε το εμπόδιο της
Α.Ο.Μιδέας  πιο εύκολα από ότι περίμενε και με το 4-0 στο γήπεδο της Κοιλάδας  μπορεί πλέον να κοιτάξει μπροστά. 

Η ομάδα του Ατρόμητου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Μηδέας , αφού από τα πρώτα λεπτά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν ουσιαστικός όταν έπρεπε.
Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας , δημιούργησε πολλές φάσεις και έδειξε ότι ήταν η ομάδα πού ήθελε περισσότερο την νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 29΄λεπτό όταν ο K.Kala εκτέλεσε φάουλ και ο Κούσης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων από την επιτυχία του πρώτου τέρματος και ο Μπίμπας  ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Είχε προηγηθεί  μπαλιά τρύπα του Κούση  στην πλάτη της άμυνας της Μηδέας  με τον Μπίμπα να πλασάρει . Κάπου εκεί φάνηκε να τελειώνει και ο αγώνας αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιγνιδιού ( 60΄) ο Χαλούβας ύστερα από σέντρα του K.Kala με πλασέ έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπίμπας στο 75΄λεπτό όταν εκμεταλλεύτηκε εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Χαλούβα και πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Μηδέας. Στην συγκεκριμένη φάση ο Μπίμπας αφού είχε πλασάρει τον τερματοφύλακα έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα ο οποίος και τον ανέτρεψε.  Ο Παπαϊωάννου διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο και με διάφορες εκφράσεις στην πρώτη βοηθό Βαρελά με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Καπετάνιου.
Ατρόμητος Κρανιδίου : Τζανής, ( 70΄A.Kala), Βλάχος ( 17΄Κοντοβράκης,66 Μολλάι ) Λ.Καράι, Ελένης, Σκαλτσάς, Τζούλπι, Κ.Kala, Χαλούβας , Κούσης, Taragjini, Μπίμπας, ( 80΄Γιαννακόπουλος).΄
Α.Ο.Μιδέας : Παπαιωάννου, Λέκκας, Α.Δεδεμπίλης, (63΄Υψυλάντης),Ν.Δεδεμπίλης, Λίλης, Αργυρόπουλος, Δαλιάτσης, Κακούρος, Ν.Παπαγεωργόπουλος, Β.Παπαγεωργόπουλος).


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates