Social Icons

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Με Τριμπόνια και Πούτση η Ερμιονίδα 2-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Τριμπόνιας στο 44΄λεπτό στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ
Την νίκη με 2-0 πήρε η ομάδα της Ερμιονίδας απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη με σκορ 2-0.


 Στο 1΄λεπτό σουτ του Μακρίδη απέκρουσε ο Μάνος.
Στο λεπτό ανατροπή του Τριμπόνια στην περιοχή ο διαιτητής είπε «παίζετε».
Στο 13΄λεπτό σούτ του Καλογιάννη από αριστερά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μάνου.
Στο επόμενο λεπτό σουτ του Κεν μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αλευρά.
Στο 23΄λεπτό σουτ του Πούτση έφυγε άουτ.
Στο 25΄λεπτό ο Αλευράς έκανε την απόκρουση του αγώνα κρατώντας το μηδέν,  όταν ο Σαμπατάκος έφυγε από αριστερά και βγήκε απέναντι από τον Αλευρά πού σούταρε και ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας με ωραία εκτίναξη απέκρουσε  την μπάλα.
Στο 31΄λεπτό σουτ του Κασαπίδη δεν ανησύχησε ο Μάνος πού μπλόκαρε.
Στο 33΄ λεπτό σουτ του Καρνιάτη η μπάλα έφυγε άουτ.
Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Τριμπόνιας με γυριστό σούτ μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Μακρίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάνου ανοίγοντας το σκορ.
Στο 49΄λεπτό ο διαιτητής Βλάχος έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κορνελάτο αφήνοντας την Ερμιονίδα με 10 ποδοσφαιριστές. Ήταν μία  «τραβηγμένη « απόφαση του διαιτητή αφού τέτοια φάουλ γίνονται συχνά στους αγώνες.
Στο 76΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Μακρίδη και Πούτση έφερε τον δεύτερο σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ο Βλάχος από την Ανατολική Αττική. Πολύ καλός αλλά το μόνο του λάθος ήταν η «τραβηγμένη» δεύτερη κίτρινη στον Κορνελάτο.

Ένωση Ερμιονίδας  (Ι.Πάλλης): Αλευράς, Κασαπίδης (65’ Βιρβίλης), Σαμαράς , Τζιέρης, Μπιμπισίδης,  Κορνελάτος,  Τριμπόνιας, (55’ Γεωργακόπουλος),  Παλαιοπάνος,   Μακρίδης, Καλογιάννης (77’ Tresa), Πούτσης (83’ Αρβανιτάκης).
Αστέρας Βλαχιώτης  (Γ.Κετικίδης): Μάνος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Κολλιάκος (70’ Χελιώτης), Ρέντζης, Κεν (46’ Φονζάι), Λεϊμονίτης, Μπερδούσης, Σαμπατάκος (86’ Μπιάζης), Χρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates