Social Icons

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ενωση Ερμιονίδας : Επιστρέφει στην φυσική της έδρα.

Μετά από 33 ημέρες η ομάδα της Ερμιονίδας επιστρέφει στην φυσική της έδρα
στο γήπεδο του Κρανιδίου ( φωτό)  για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεων της σε κύπελλο και πρωτάθλημα. .
Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου και είχε γίνει στο μεγαλύτερό της στάδιο στό φιλόξενο γήπεδο του Ηλιοκάστρου και της Ερμιόνης. 
Πριν από λίγες ημέρες ο γεωπόνος που έχει αναλάβει την συντήρηση του γηπέδου έδωσε το τελικό ΟΚΕΥ για να μπει η ομάδα και να συνεχίσει την προετοιμασία της .
Το ραντεβού έχει δοθεί δια την Δευτέρα ( 04/09) στις 5 και μισή το απόγευμα όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς πού δεν είναι άλλος από το Super Cup το οποίο και θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο στις 12 Σεπτεμβρίου. Λίγες ημέρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο αγώνας κυπέλλου για την την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας  , με τον αντίπαλο να τον γνωρίζουμε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.
Στα αγωνιστικά της ομάδας εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα περίπου μήνα τέθηκε  ο Χρήστος Παλαιοπάνος ο οποίος όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση έκανε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας . 
Επίσης αναμένεται να επιστρέψουν και οι Τριμπόνιας και Σαμαράς οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και δεν αγωνίστηκαν στο εκτός έδρας φιλικό με την Ένωση Λέρνας στο Κιβέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates