Social Icons

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Επιστρεψε ο Αλεξ Σαγκατέλωφ στην Κορωνίδα Κοιλάδας


Την επιστροφή του Αλεξ Σαγκατέλωφ από τον Πορτοχελιακό στην Κορωνίδα Κοιλάδας  γνωστοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής η "κυανόλευκη¨ομάδα με δελτίο τύπου. Ο 26χρονος επιθετικός είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της και σε ηλικία 16 ετών προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. 
 Με την Κορωνίδα Κοιλάδας έχει αγωνιστεί σε 228 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας 43 γκολ  ενώ στον  Πορτοχελιακό αγωνίστηκε από τις 4 Μαρτίου 2017 σε 37 αγώνες πετυχαίνοντας 5 γκολ.
Από τα πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του ήταν αυτό πού πέτυχε στις 25 Φεβρουαρίου 2015 στον τελικό του κυπέλλου Αργολίδας στο γήπεδο του Ναυπλίου απέναντι στον Αργοναύτη Νέας Κίου χαρίζοντας το μοναδικό τρόπαιο πού έχει η ομάδα της Κορωνίδας στην ιστορία της 

Το δελτίο τύπου

"Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την επιστροφή του 26χρονου έμπειρου επιθετικού Άλεξ Σαγκατελοφ  για τη νέα σεζόν 2018-2019.
Ο Άλεξ αγωνιζόταν αρκετά χρόνια στην ομάδα μας με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο Αργολίδας το 2015 (με γκολ του ίδιου) και τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα του Πορτοχελιου.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με Υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates